Asiakkaitamme

Kotisivut

 • 12.04.2021
  JuurevaPro ponkaisi hakutulosten kärkeen ja sai tilauslistat täyteen

  Kevät ja kesä ovat piharakentamisen sesonkiaikaa. Auringonvalon lisääntyessä on aika kääntää katseet jälleen kohti pihaa ja puutarhaa. JuurevaPro Oy aloittaa piha- ja viherrakentamisen työt heti, kun lumi sulaa ja kaivinkone puree maahan. Sesonkiaika kestää yleensä huhtikuusta marraskuuhun, jolloin töitä painetaan täysillä niin paljon kuin ehditään.

  Vuonna 2017 perustetun yrityksen liikevaihto on kasvanut vuosi vuodelta. ”Joka vuosi on ollut enemmän asiakkaita. Ensimmäistä kertaa kesä on myyty täyteen elokuulle asti jo ennen kuin kausi on edes alkanut”, yrittäjä Katriina Karpiola iloitsee.

  Fonectan palvelut kannattava sijoitus pienyritykselle

  JuurevaPron liiketoiminnan kasvua ovat olleet vauhdittamassa Fonecta Kontakti, kotisivut ja hakukoneoptimointi. Yhteistyö Fonectan kanssa alkoi keväällä 2018, jolloin Fonecta Kontakti otettiin käyttöön. Vuoden 2019 alussa aloitettiin hakukoneoptimointi, ja saman vuoden lopussa tehtiin kotisivut.

  Fonectan palveluiden ansiosta yritys on saanut kaivattua näkyvyyttä ja tunnettuutta. Hakutulosten kärkipaikka Googlessa on tuonut yritykselle uusia yhteydenottoja ja lisää kauppaa. ”Pienelle yritykselle Fonectan palvelut ovat olleet hyvin kannattava sijoitus, josta on oikeasti ollut hyötyä”, Katriina kertoo. Nykyään iso osa asiakkaista tulee Google-hakukoneen ja kotisivujen kautta.

  Katriinan mielestä kotisivut näyttävät hyvältä ja ne valmistuivat vaivattomasti. Löydettävyys on ollut huippuluokkaa, sillä yritys löytyy tärkeimmillä hakusanoilla Googlen ykkössivulta. Kun asiakas löytää yrityksen, ammattimaiset kotisivut tekevät vaikutuksen ja vakuuttavat ottamaan yhteyttä.

  Yli 10 vuotta alalla toiminut yrittäjä on ollut tyytyväinen erityisesti Fonectan yhteydenpitoon ja omaan yhteyshenkilöön, joka selittää asiat selkeästi ja rauhallisesti. Vaikka kiireinen yrittäjä ei aina ehdi vastata puhelimeen, palvelu on aina ystävällistä.

  Tarvitsetko apua maineenhallinnan ja verkkolöydettävyyden parantamisessa? FONECTA KONTAKTI

  Kaikki piharakentamisen työt yhdestä paikasta

  JuurevaPro tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu koko paketti aina suunnittelusta rakentamiseen asti. Kaikki pihaan ja puutarhaan liittyvät hankinnat ja materiaalit sisältyvät palveluun. Myös maanrakennustyöt ja koneiden kuljetus hoidetaan itse omalla kalustolla. Palvelu on joustavaa ja hinnat kilpailukykyisiä, koska lähes kaikki hoidetaan itse. Tarvittaessa yritys voi hyödyntää myös hyviä yhteistyökumppaneita.

  Toimeksiannot ovat yleensä joko omakotitalojen tai rivitalojen isohkoja pihoja, joita on tehty niin uudisrakennuksiin kuin olemassa oleviin taloihin. Uudistusta kaipaavassa pihassa vanhat rakenteet raivataan aluksi pois, minkä jälkeen tehdään uudet muurit, puurakenteet, kasvillisuusalueet, kiveykset sekä viheralueet istutuksineen.

  Korona-aika toi lisää töitä viherrakentajalle

  Korona-aika on innostanut suomalaisia piha- ja puutarhatöihin. Kesällä 2020 piharakentamisen suosio räjähti niin, että kasvien saatavuus oli välillä heikkoa. Tämän hetken trendinä on näyttävä, oleskeltava ja helppo piha, johon kaivataan apua alan ammattilaiselta. Etenkin etätöissä olevat ihmiset haluavat jotain kaunista pihalleen.

  ”Hyötykasveja halutaan selkeästi enemmän kuin aikaisemmin. Parikymmentä vuotta sitten saatettiin istuttaa yksi omenapuu, mutta nyt istutetaan marjapensaita, asennetaan viljelykauluksia ja rakennetaan kasvimaita”, Katriina kuvailee. Puutarhan ylläpito vaatii kuitenkin jonkin verran tietoa, taitoa ja perehtymistä. Aika näyttää, onko kyseessä pysyvä ilmiö vai ohimenevä trendi.

  Haluatko kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisätä myyntiä digimarkkinoinnin palveluidemme avulla? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  Lue lisää
 • 22.04.2020
  Maltti on valttia poikkeustilanteessa

  Jauhiaisten yrittäjäpariskunnan vetämässä TNT-Putki Oy:ssa työt ovat painottuneet viime aikoina entistä enemmän yrityspuolelle. Yrittäjät seuraavat tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia, valistavat omia LVI-asentajiaan ja suhtautuvat paniikin sijasta maalaisjärjellä ja maltilla vallitsevaan poikkeustilanteeseen. 

  Isot hankkeet etenevät

  Espoossa sijaitsevasta 112 vuotta vanhasta koulusta tulee kesällä yrityksen uusi toimitila ja sieltä yrittäjä Miili Jauhiainen vastaakin puhelimeen maalipensseli kädessään.

  ”Kuten monet muutkin yritykset, myös me käytämme nyt tilaisuuden hyödyksi ja edistämme jo aiemmin suunniteltua remonttia, kun oma väki on pääasiassa muualla kuin toimitiloissa”, kertoo seitsemän työntekijää työllistävä Jauhiainen. 

  Alkushokin jälkeen yrityksessä koettiin yksi hiljaisempi viikko, mutta sen jälkeen töitä on riittänyt normaaliin tapaan.

  ”Poikkeustilanne ei estä putkia tai vessanpönttöjä hajoamasta, joten meitä tarvitaan edelleen. Osa isoista urakoista etenee tilanteesta huolimatta tai jopa ketterämmin nyt, kun tilat kuten ravintolat, toimistot tai kauppakeskukset ovat lähestulkoon tyhjinä. Osa siirtyy kuitenkin tulevaisuuteen. Myös taloyhtiöiden remontit etenevät pakollisten töiden osalta ja työllistävät arkeamme. Tuntuu, että kuluttajapuolella remontteja on herkemmin lykätty hieman myöhemmäksi”, Jauhiainen sanoo. 

  Asiakkaiden ymmärtäminen ja joustavuus korostuu

  Putkia ei voi korjata etänä tai digitaalisesti vaan asiakkaiden luo mennään paikan päälle kuten ennenkin. Kohde on nähtävä sekä tarjouksentekovaiheessa että varsinaisessa työvaiheessa.

  ”Meidän töitä ei voi oikein etänä tehdä!”, nauraa Jauhiainen ja jatkaa: ”mutta totta kai noudatamme kohteissa varovaisuutta eli emme kättele ketään, huolehdimme hygieniasta, käytämme käsidesiä ja suojaimia sekä huolehdimme turvaväleistä.”

  Asiakkaiden erilaisten tilanteiden ymmärtäminen ja niissä joustaminen on nyt Jauhiaisen mukaan avainasemassa. Yrityksen täytyy sopeutua uuteen tilanteeseen, jotta se palvelee nyt asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

  Verkosta löytyminen tärkeää 

  TNT-Putki Oy toimii pääkaupunkiseudulla ja hyvä verkkolöydettävyys omalla markkina-alueella on Jauhiaisen mielestä yhtä tärkeää nyt kuin normaalistikin. Yrityksen verkkolöydettävyyttä on rakennettu systemaattisesti jo pitkään. 

  ”Ihmiset viettävät nyt netissä enemmän aikaa kuin yleensä ja tekevät siellä myös hankintoja, vaikkapa hanoja, aiempaa ahkerammin. Enkä usko, että tämä trendi kääntyy ainakaan laskevaan suuntaan poikkeustilanteen jälkeenkään eli kyllä meidän yrityksen pitää löytyä hyvin verkosta”, Jauhiainen pohtii. 

  Toimivat ja selkeät kotisivut, jotka löytyy hyvin Googlesta on TNT-Putki Oy:n verkkolöydettävyyden kivijalka. Yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät myös kaikista suosituimmista netin kanavista nopeasti, jotta yhteydenotto on asiakkaalle helppoa. Hanakat-ketjuun kuuluminen tuo myös yritykselle näkyvyyttä erilaisten mainoskampanjoiden muodossa.

  Teksti: Katariina Kemppi

  Lue lisää
 • Vaikeista ajoista huolimatta PGF Autokorjaamo luottaa tulevaisuuteen
  03.04.2020
  PGF Autokorjaamo Rovaniemellä on luottavainen tulevaisuuden suhteen

  Kolme työntekijää työllistävässä rovaniemeläisessä autokorjaamossa on pitänyt kiirettä tämän viikon ja myös ensi viikolle varauskalenteri näyttää täydeltä.

  Lue lisää
 • Harrasteosa panostaa digimainontaan Fonectan kanssa
  07.02.2020
  ”Mainontaan pitää panostaa varsinkin sesonkien ulkopuolella”

  Harrasteosan ketju- ja myyntipäällikkö Jari Puustinen ei pelkää ottaa riskejä tai kokeilla uusia keinoja tavoittaakseen vapaa-ajan laitteiden huoltoa, korjausta tai varaosia tarvitsevia asiakkaita. Jo yrityksen perusfilosofia on erilainen kuin monella muulla. Toiminnan ytimessä ovat nettikaupan sijaan yrityksen kivijalkaliikkeet, joissa asiakkaita odottavat Harrasteosan asiantuntijat. Missiona on ratkaista asiakkaan ongelma hyvän palvelun avulla.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Näkyvyys ja löydettävyys moninkertaistuivat, kun kampanjoita kasvatettiin ja kohdennettiin juuri oikeille hakutermeille

  Haaste

  MM-Koneurakointi halusi kasvattaa yrityksen näkyvyyttä verkon hakukoneissa. Paremman näkyvyyden kautta toivottiin saavutettavan myös lisää asiakaskontakteja.

  Ratkaisu

  Verkkosivut
  Hakukoneoptimointi
  Google-hakusanamainonta

  Tulokset

  Uudistettujen kotisivujen ja hakukoneoptimoinnin avulla MM-Koneurakointi löytyy Googlen hakutuloksissa ensimmäisten verkkosivujen joukossa tärkeimmillä hakutermeillä. Näkyvyys hakukoneissa on toimialalla poikkeuksellinen, ja se on myös tuonut yritykselle uusia asiakkaita.

  Markkinoinnin myötä yrityksen verkkosivuilla on 200 kävijää kuukaudessa ja työjono on kasvanut 1,5 kuukaudella aiemmasta.

  https://www.mm-koneurakointi.fi/

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Puumalan Mökki- ja metsähuolto: Fonectan palveluilla tehokkaasti uusia asiakkaita

  Haaste

  Puumalan Mökki- ja Metsähuollon verkkolöydettävyydessä oli parannettavaa, sillä yritystä oli haasteellista löytää netin eri kanavista. Monet asiakkaat ovat ulkopaikkakuntalaisia, joten oli tärkeää, että yritys löytyisi verkosta helposti. 

  Ratkaisu

  Fonecta Kontakti

  Avaimet käteen -kotisivut

  Tulokset

  Yritykselle tehtiin uudet kotisivut, jotka viestivät palvelun laatua ja kattavuutta. Verkkosivuilta löytyy hyvin yrityksen yhteystiedot sekä yrityksen tarjoamat laadukkaat palvelut. Yrittäjä on kotisivujen ilmeeseen ja toimivuuteen erittäin tyytyväinen ja niille ohjautuu hyvin uusia asiakkaita.

  Fonecta Kontaktin avulla Puumalan Mökki- ja Metsähuolto nousee hyvin näkyviin verkon hakutuloksissa, joten paikallisia palveluita etsivät asiakkaat löytävät yrityksen sivustolle helposti. Palvelun avulla yrityksen tiedot löytyvät myös kattavasti yli 20 verkon kanavasta, joista kiinnostuneet asiakkaat etsivät tietoa.

  https://www.puumalanmokkijametsa.fi/

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Taksi 45 Oy: Toimivat, helppokäyttöiset ja yrityksen oman ilmeen mukaiset kotisivut

  Selkeät, toimivat ja raikkaat kotisivut palvelevat taksiyrityksen nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Yhteydenotto sekä puhelimella että lomakkeella on tehty helpoksi.

  ”Olen tyytyväinen, että sain kotisivut Avaimet Käteen –palveluna eli helposti. Taksiyrityksellä pitää olla tänä päivänä hyvät kotisivut ja minulla on nyt sellaiset”, taksiyrittäjä / toimitusjohtaja Ari Tabell

  https://www.taksi45jyvaskyla.fi/

  Lue lisää Fonectan kotisivut avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki digimarkkinoinnin palvelut Fonectalta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  PKMK Palvelut Oy: Uudistetut kotisivut yhdistettynä hyvään hakukonelöydettävyyteen tuovat keikkoja

  Selkeät ja toimivat kotisivut esittelevät PKMK Palvelut Oy:n monipuolisia palveluita kattavasti. Näyttävät kuvat tekevät sivuista raikkaantuntuiset. Heti kotisivujen julkaisun jälkeen asiakkaat aktivoituivat saaden yrityksen puhelimet pirisemään ja sähköpostin laulamaan. Helppo yhteydenotto onkin yrittäjä Mika Vanhasen mielestä yksi sivuston hienoimmista ominaisuuksista. 

  Kotisivulle ohjataan yritykselle tärkeillä hakusanoilla liikennettä Googlesta. Yritys haluaa varmistaa, että he löytyvät asiakkaille silloin, kun heillä on tarvetta vaikkapa kattotöille, puunkaadolle tai kiinteistöhuollolle. 

  ”Aiemmin asiakkaat eivät meitä verkosta löytäneet mikä oli tietenkin huono juttu. Sain Fonectalta puhelun ja päätettiin sitten kokeilla Fonectan  palveluita vaikka aluksi epäilyttikin, onko tästä mitään hyötyä. Olen ollut yllättynyt miten aloimme yhtäkkiä löytymään asiakkaille verkosta ja saimme paljon enemmän keikkaa kuin odotimme”, yrittäjä Mika Vanhanen kertoo.

  https://www.pkmkpalvelut.fi/

  Lue lisää Fonectan Avaimet Käteen -kotisivuratkaisuista.

  Lue lisää Google-hakusanamainonnan ratkaisuista.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  MR Auto: Aukioloajat, palvelut ja autohuollon ajanvaraus löytyvät nopeasti

  Kun asiakas saapuu MR Auton verkkosivuille, löytyvät yrityksen yhteystiedot nopeasti ja ajanvarauksenkin teko onnistuu verkkosivujen kautta vaivattomasti. Sivustolla kerrotaan monipuolisesti MR Auton palveluista aina rengaspalveluista sijaisauton hankintaan.

  Asiakkaat löytävät karttalinkin avulla perille vaivattomasti ja voivat tiedustella palveluista helposti yhteydenottolomakkeen kautta. Näyttävät ja hyvin toimivat kotisivut löytyvät hyvin myös hakukoneista.

  Yrittäjä on ollut tyytyväinen palveluun. Kotisivujen teko sujui jouhevasti ja lopputulokseen ollaan tyytyväisiä.

  http://www.mrauto.fi/

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Aina Auki -hieronnan kotisivut rohkaisevat ajan varaamiseen

  Aina Auki -hieronnan kotisivuilla on helppo tutustua koulutetun hierojan palveluihin. Myös hierontapalveluiden hinnasto on näkyvissä sivustolla vieraileville uusille asiakkaille. Voimaa ja lämpöä henkivät kotisivut rohkaisevat hieronta-ajan varaukseen, mikä käy kotisivujen kautta helposti yhteyttä ottamalla.

  http://www.ainaaukihieronta.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Hyvä löydettävyys googlessa ja fonectan palveluissa tuo uusia asiakkaita

  Haaste

  Siivouspalvelu Kari Toivosen markkinointia ei oltu hoidettu yhtenäisenä kokonaisuutena, jonka seurauksena markkinoinnilta odotetut tulokset eivät olleet täyttäneet haluttuja tavoitteita. Myös yrityksen kotisivut vaativat uudistamista ja hakukoneista kaivattiin parempaa löydettävyyttä.Ratkaisu

  Fonecta Kontakti + Kärkipaikka

  Avaimet käteen -kotisivut

  Hakukoneoptimointi

  Fonecta Chat -palvelu

  Hakusanamainonta

  Tulokset

  Helsingissä ja lähiseudulla siivouspalveluita yrityksille tarjoava Siivouspalvelu Kari Toivonen on todella tyytyväinen uudistettuihin kotisivuihin. Sivustolta löytyy helposti kaikki yrityksen tarjoamat palvelut ja lisäksi asiakkaat palvellaan sivustolla heti chat-palvelun ansiosta. Chatin kautta kerätään talteen tärkeät myyntikontaktit ja tarjouspyynnöt, jotka yritys kotiuttaa siivouskeikoiksi. 

  Hakukoneoptimointi on nostanut sivuston hyvin löydettäville Googlen luonnollisissa hakutuloksissa ja hakusanamainonnallakin havitellaan uusia asiakkaita Googlen kautta. Yritys löytyy kattavasti kaikilla palveluilla myös Fonectan kolmesta palvelusta (Finder.fi, Fonecta.fi ja Fonecta Caller) ja Helsingissä tehtäviin hakuihin yritys on varannut Kärkipaikan eli hakutulosten ykkössijan.

   

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Boutique Maisa: Uusia asiakkaita verkosta Fonectan avulla

  Asiakas ei ollut tyytyväinen edelliseen palvelutarjoajaan, ja halusi keskittää kaikki palvelunsa Fonectalle. Yritykselle rakennettiin uudet yrityksen näköiset, selkeät ja toimivat kotisivut sekä sivustolle ohjattiin liikennettä kohdennetulla Google-hakusanamainontakampanjalla. 

  https://www.korjausompelimojoensuu.fi/

  ”Olen saanut Fonectalta hyvää palvelua, sekä Fonectan kanavista uusia asiakkaita” Marja-Liisa Voutilainen, Yrittäjä

  Lue lisää Fonectan kotisivut avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Tilitoimisto Taina Hannula: Liikevaihto kasvanut 50% kotisivujen myötä

  Tilitoimisto Taina Hannula on yhden kirjanpitäjän kotitoimistoyritys, joka on erityisesti pienyritysten taloushallintoa hoitava kumppani.

  Kotisivuilla on esitelty selkeästi ja kiteytetysti espoolaisyrityksen kaikki palvelut, ja sieltä löytyy myös esimerkkejä nykyasiakkaiden eri toimialoista. Hinnat ja yhteystiedot löytyvät helposti. Uusien kotisivujen myötä on tilitoimisto Taina Hannulan liikevaihto lähtenyt 50 % kasvuun.

  http://www.tainahannula.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Monirakennus Jokela: Kotisivujen teko sujui jouhevasti ja nopeasti

  Pirkanmaalla toimiva rakennusalan yritys kertoo palveluistaan kotisivuilla selkeästi tekstin ja kuvien avulla. Kattavat tekstisisällöt vastaavat sekä asiakkaiden että hakukoneiden tarpeita. 

  Sivuilta on helppo löytää yrityksen yhteystiedot ja mukavan lisän tuo Suomen vahvimmat -sertifikaatti. Yrittäjän mielestä kotisivujen teko sujui jouhevasti ja nopeasti.

  http://www.monirakennusjokela.fi

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Kaluste ja Haihdin Hilden: Näyttävät kotisivut, jotka löytyvät hyvin verkosta

  Kaluste ja Kaihdin Hildénin näyttävät ja hyvin toimivat kotisivut palvelevat sivuille saapuvaa asiakasta monipuolisesti. Sivuilta löytyy helposti yrityksen yhteystiedot, palvelut sekä yhteydenottolomake - eli juuri niitä tietoja, joita asiakkaat etsivät yritysten verkkosivuilta. Monipuolisen sisällön avulla verkkosivut löytyvät hyvin verkosta.

  Sivuston visuaalinen ilme on tyylikäs ja hillitty. Päävalikon kautta asiakas löytää kuvagallerian, josta voi tarkastella yrityksen toteuttamia projekteja.

  http://www.kalustekaihdin.fi/

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Lapinjärven apteekki: Raikkaat ja toimivat kotisivut, jotka palvelevat asiakkaita suomeksi ja ruotsiksi

  Lapinjärven Apteekin kotisivut ovat rakennettu tarkasti asiakkaan tarpeita ajatellen. Kotisivut ovat selkeät, käyttäjäystävälliset ja noudattavat apteekin visualista ilmettä. Jo heti etusivulle saapuessa on helppo löytää apteekin palvelut, yhteystiedot sekä aukioloajat. Sivuston monipuolisuutta lisää myös Lapinjärven Apteekin Facebook-sivut, jotka on upotettu osaksi apteekin kotisivuja. Näin asiakkaan on helppo tarkistaa apteekkia ja terveysasioita koskevat ajankohtaisimmat aiheet. Sivun lopussa on lisäksi uutissyöte, josta on helppo lukea myös muita terveyteen liittyviä uutisia. Asiakkaita palvellaan sivustolla suomeksi ja ruotsiksi.

  https://www.lapinjarvenapteekki.fi/

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Ajo-opet: Toimivilla kotisivuilla parempaa asiakaspalvelua ja näkyvyyttä verkossa

  Reippaasti kilpaillulla autokoulualalla palveluntarjoajan kotisivujen toimivuus ja asiakaspalvelu verkossa ovat merkittävässä roolissa. Autokoulu Ajo-Opet halusi toteuttaa kokonaisvaltaisen muutoksen kotisivuilleen Fonectan kanssa. Lopputuloksena ovat toimivat ja hyvännäköiset kotisivut, joille asiakkaat löytävät Google-markkinoinnin avulla ja jotka palvelevat asiakkaita valinnoissaan.

  https://www.ajo-opet.fi/

  ”Asiakkailta on tullut hyvää palautetta kotisivuista – yksi jopa kertoi valinneensa meidät pelkästään hyvien sivujen takia.” Seija Jormanainen / Ajo-Opet

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki digimarkkinoinnin palvelut Fonectalta.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Maanrakennus- ja Monipalvelu Karppinen: Ammattitaitoiset kotisivut, jotka toimivat hyvin

  Kaikki on toiminut hyvin, kotisivut ovat yrityksemme näköiset ja ne on ammattitaitoisesti tehty. Sivuilla on ollut hyvin kävijöitä, erityisesti uusia kävijöitä on ollut paljon.

  https://www.maarakennusjamonipalvelukarppinen.fi/

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Nastolan Kukkapiste: Raikkaat kotisivut, josta löytää etsimänsä helposti

  Nastolan ABC:n yhteydessä toimiva Nastolan kukkapiste myy kukkia, viherkasveja ja lahjatavaroita. Se panostaa erityisesti laatuun ja kotimaisuuteen. Ammattitaitoinen palvelu kuvastuu verkkosivuilla, jotka ovat kattavat ja raikkaat. Kuvagalleriasta voi tutustua toteutuksiin, ja yhteystiedot tilausta varten ovat selkeästi esillä. Sivustolla vierailevalle jää monipuolinen ja ammattitaitoinen kuva yrityksestä.

  http://www.nastolankukkapiste.fi

  Lue lisää Fonectan verkkosivut yritykselle -palveluista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Turun ompelimo: Raikkaat, kattavat ja helppokäyttöiset verkkosivut, joissa myös ajanvarauspalvelu

  Turun keskustassa toimii vaate- ja nahkaompelua sekä muodistusta tarjoava Turun ompelimo. Yrityksen verkkosivut ovat selkeät, raikkaat ja lähestyttävät: yrittäjä itse tulee kuvien kautta myös tutuksi. Sivustolta on helppo varata aika, ja yhteystiedot ovat selkeästi mukana. Palvelut on kuvattu ymmärrettävästi esimerkein ja hinnasto on kattavasti esillä. Verkkosivuston kautta yrityksestä saa kaiken kaikkiaan laadukkaan ja palvelevan kuvan. Yrittäjälle kotisivuprojekti oli helppo ja vaivaton.

  http://www.turunompelimo.fi/

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Asianajotoimisto Joni Brander: Luotettavuutta ja lähestyttävyyttä viestivät, selkeät kotisivut

  Turussa sijaitsevan asianajotoimisto Joni Branderin verkkosivut ovat virtaviivaiset ja asiallisen selkeät.

  Sivustolle tuleva asiakas saa hyvän kuvan tarjolla olevista asianajopalveluista, jotka on jaoteltu tilanteiden mukaisesti (esim. avioero, asuntokauppa). Hinnat ovat selkeästi esillä, ja asianajajan oma esittely mukana. Yhteydenottopyyntö on vaivaton jättää. Kokonaisuudessaan verkkosivusto antaa kävijälle luotettavan ja lähestyttävän kokonaiskuvan.

  www.jonibrander.fi

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Purppurahelmi: Hyvin toimivat ja helposti päivitettävät kotisivut

  Kotisivut toimivat erittäin hyvin; sivujen päivitys on yrittäjälle helppoa ja asiakkaat löytävät kaikki tarvittavat tiedot nopeasti. 

  "Olen todella tyytyväinen Fonectan tekemiin kotisivuihin. Kuvien, tekstien ja hinnastojen päivittäminen on helppoa vaikka en ole ns. "tietokoneihminen". Asiakkaat ovat kehuneet sivuja selkeiksi, asiat löytyvät helposti. Tykkään myös sivuston väreistä"

  - Yrittäjä Hanna Silander, Purppurahelmi

  http://www.purppurahelmi.fi/

  Lue lisää Fonectan kotisivut yritykselle avaimet käteen -ratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Verhoomo Nupi ja Nappi: Hyvä verkkolöydettävyys porin alueella

  Haaste

  Yritys Verhoomo Nupi ja Nappi oli uusi eikä löytynyt hyvin hakukoneista tai verkosta ylipäätään. Yritys halusi tulla tutuksi Porin alueella, parantaa näkyvyyttään ja tavoittaa asiakkaita myös verkosta.

  Ratkaisu

  Hakukoneoptimointi

  Avaimet käteen -kotisivut

  Fonecta Kontakti

  Tulokset

  Uuden porilaisen verhoilualan yrittäjän haasteena oli asiakkaiden tavoittaminen verkossa. Yritykselle rakennettiin hakukoneoptimoidut kotisivut, jonka avulla parannettiin yrityksen näkyvyyttä hakukoneissa.

  Kotisivuja tukemaan tukemaan otettiin käyttöön Fonecta Kontakti –palvelu, jonka avulla yrityksen yhteystiedot ovat näkyvillä yli 20 verkon kanavassa. Yhteistyö on tuottanut tulosta ja nykyään yritys löytyy helposti hakukoneista asiakkaiden etsiessä verhoomopalveluita Porin alueelta.

  https://www.verhoomonupijanappi.fi/

  Lue lisää
 • 07.11.2019
  Launeen Uusi Apteekki: Helppokäyttöiset ja hinta-laatusuhteeltaan hyvät kotisivut

  Launeen apteekin verkkosivuille saavuttaessa asiakas löytää helposti tiedon apteekin sijainnista ja aukioloajoista - eli juuri ne tiedot, joita verkkosivuilta paljon etsitään. Lisätietoa apteekin tarjoamista palveluista ja ajankohtaisista asioita löytyy helposti päävalikon tuntumasta.

  "Kotisivujen helppokäyttöisyys ja hyvä hinta-laatusuhde ovat Fonectan ehdottomia etuja. Kuukausiraporteista on helppo seurata kotisivujen kävijämääriä" 

  - Taru Pietiläinen, proviisori

  http://www.launeenapteekki.fi/

  Lue lisää Fonectan verkkosivuratkaisuista.

  Täältä löydät kaikki Fonectan digimarkkinointipalvelut.

  Lue lisää