TAMPEREEN HAMMASKULMA


PAREMPI LÖYDETTÄVYYS VERKOSSA JA UUSIA ASIAKKAITA

Tampereen Hammaskulma tarjoaa kattavaa, edullista ja nopeaa palvelua. Se palvelee kaiken ikäisiä asiakkaita, ja panostaa erityisesti ikääntyneiden hammashoitoon.


Haaste

Tampereen Hammaskulman haasteena oli yrityksen liian vähäinen näkyvyys Internetin eri kanavissa. Yritys toivoi saavansa paremman verkkonäkyvyyden avulla lisää yhteydenottoja ja uusia asiakkaita.


Ratkaisu

Fonecta Kontakti 

Google-hakusanamainonta

Avaimet käteen -kotisivut

Hakukoneoptimointi

Tulokset

Fonecta Kontaktin sekä hakukoneoptimoinnin avulla yritys nousi paremmin näkyviin verkon hakutuloksissa, mikä toi lisää yhteydenottoja sekä uusia asiakkaita.
Fonecta Kontaktin avulla myös yrityksen yhteystiedot ovat yhdenmukaiset sekä ajantasaiset kaikkialla verkossa, kuten hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa.


Luottamusta herättävä uusi verkkosivusto tuo hyvin esille sen, mikä asiakkaiden mielestä on Hammaskulman palvelussa ollut parasta. Palvelut ja hinnastot ovat selkeästi esillä, sillä näitä tietoja asiakkaat usein etsivät yrityksten verkkosivuilta. Sivusto on optimoitu hakukoneystävälliseksi, joten se nousee hyvin luonnollisissa hakukonelistauksissa, kun toimialan palveluja etsitään.

Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

Lue lisää Fonecta Kontaktista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

270

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

220

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää