NOSTO-OVET VÄINÖ RIPATTI


Parempi löydettävyys verkosta nosto-ovilla ja oikeilla yhteystiedoilla tuovat uusia yhteydenottoja

Haaste

Yrityksen haasteena oli, että sen yhteystiedot olivat pirstaloituneet ja väärin eri puolilla Internetiä. Tämä luonnollisesti aiheutti haasteita, kun tietoa etsivät asiakkaat yrittivät löytää yrityksen tietoja verkosta. Lisäksi Nosto-ovet Väinö Ripatti kaipasi parempaa löydettävyyttä eri kanavista yrityksen tärkeimmällä palvelulla eli nosto-ovilla.


Ratkaisu

Fonecta Kontakti 

Google-hakusanamainonta

Fonecta Chat

Tulokset

Fonecta Kontaktin avulla yrityksen ajantasaiset yhteystiedot löytyvät kattavasti esimerkiksi kartoista, navigaattoreista ja hakukoneista. Kun yrityksen yhteystiedot korjattiin yhdenmukaisiksi verkon tärkeimmissä kanavissa, yrityksen löydettävyys verkossa parani huomattavasti. Lisäksi oli tärkeää varmistaa, että asiakkaiden hakiessa nosto-ovia, tulee yritys hyvin tarjolle omalla alueellaan. Tämä ratkaistiin Googlen hakusanamainonnalla. 


Koska kotisivuille ohjataan liikennettä Google-mainonnan avulla, haluaa yrittäjä, että kiinnostuneet asiakkaat palvellaan heti. Ratkaisuksi löytyi Fonectan hoitama chat-palvelu, jonka avulla asiakkaat palvellaan tehokkaasti ja yritys saa lisää myyntikontakteja myös verkkosivuilta.


Fonecta Kontakti -palveluun kuuluva Arvostelut-lisäominaisuus on tuonut yritykselle useita hyviä arvosteluita asiakkailta. Tämä kertoo potentiaalisille uusille asiakkaille, että kyseessä on viiden tähden yritys huippupalvelulla! 

Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

Lue lisää Fonecta Kontaktista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

270

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

220

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää