Lvi lämpöpaja


Kasvua ja näkyvyyttä uudelle yritykselle

”En suosittelisi kilpailijoille, koska saisivat liikaa näkyvyyttä.”
Billy Sierman, toimitusjohtaja


Haaste

LVI Lämpöpaja oli uusi, monipuolinen lvi-alan yritys ja sen verkkonäkyvyyttä haluttiin luonnollisesti kasvattaa heti yrityksen alussa. Paremman näkyvyyden avulla toivottiin saavan yrityksille uusia asiakkaita.


Ratkaisu

Fonecta Kontakti -palvelun avulla yritys saattoi kasvattaa näkyvyyttään Internetissä monipuolisesti. Sen avulla yritys voi päivittää yrityksen yhteystiedot kuten puhelinnumeron, osoitteen ja aukioloajat yli 20 verkon kanavaan. Ajantasaiset tiedot voidaan päivittää esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin ja karttapalveluihin.

Tulokset

LVI Lämpöpaja halusi kasvattaa näkyvyyttään ja hankkia uusia asiakkaita verkosta. Fonecta Kontakti -palvelun tarjoama kattava näkyvyys on nelinkertaistanut yrityksen yhteydenottomäärät. Lisäksi yhdeksän kuukauden aikana yrityksen palveluita on tarkasteltu 700 kertaa Fonectan kanavissa, kuten Fonecta Callerissa.


Yhteistyön aloituksen jälkeen LVI Lämpöpaja on onnistunut myös kasvattamaan henkilöstöään palkkaamalla kolme uutta työntekijää ja yhden harjoittelijan.

Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

Lue lisää Fonecta Kontaktista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää