kauneus- ja jalkahoitola bella donna 


Yrityksen verkkolöydettävyys kuntoon ja UUSIA ASIAKKAITA ARVOSTELUPALVELUN AVULLA

Haaste

Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna halusi parantaa yrityksen näkyvyyttä verkon eri kanavissa, ja lisätä houkuttelevuuttaan tuomalla asiakkaiden kommentit ja palautteen näkyville verkossa.


Ratkaisu

Fonecta Kontakti -palveluun sisältyvien arvostelujen avulla yritys on saanut useita ylistäviä asiakaskommentteja, ja sen arvo tähtiluokituksessa hipoo Fonecta.fi -palvelussa jo viittä tähteä. Tämä saa yrityksen näyttämään entistä houkuttelevammalta uusien asiakkaiden näkökulmasta. Palvelun avulla yrityksen puhelinnumero, osoite ja aukioloajat päivittyvät yhdestä paikasta verkon yli 20 digitaaliseen kanavaan. Tietoja on helppo pitää ajan tasalla sosiaalisessa mediassa, hakukoneissa ja karttapalveluissa.


Tulokset

Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna on Fonecta Kontaktin avulla verkossa kattavasti esillä. Kun asiakkaat hakevat tietoa verkosta, tulee yritys näkyviin ja houkuttelevaksi vaihtoehdoksi uusille asiakkaille erinomaisine asiakasarvosteluineen.
Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

Lue lisää Fonecta Kontaktista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää