jopi motors


Yhteystiedot yhdellä kertaa kattavasti verkon eri kanaviin

Suolahdessa sijaitseva Jopi Motors on täyden palvelun autokorjaamo, joka hoitaa huollot ja korjaustyöt kaiken merkkisille ja kaiken ikäisille autoille.


Haaste

Jopi Motorsin huolena oli, löytävätkö asiakkaat sen myös silloin, kun he hakevat palveluita verkossa. Yrityksen tietoja ei kuitenkaan löytynyt tarpeeksi hyvin, kun asiakkaat hakivat paikallisia autokorjaamopalveluita. Kiireisellä yrittäjällä ei ollut aikaa tietojen ylläpitoon verkon eri kanavissa ja se koettiin työlääksi.


Ratkaisu

Fonecta Kontaktin avulla yritys voi päivittää yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, osoitteet ja aukioloajat kattavasti verkon eri kanaviin yhdestä paikasta. 

Tulokset

Fonecta Kontaktin avulla yrityksen yhteystiedot saatiin yhdellä kertaa oikein yli 20 verkon eri kanavaan, mikä paransi yrityksen näkyvyyttä huomattavasti esimerkiksi hakukoneissa ja kartoissa. 


Palvelun avulla yrityksen tiedot päivitettiin verkon eri kanaviin yhdenmukaiseksi, jolloin Jopi Motors nousi Googlen hakutuloksissa paljon korkeammalle. Hakukone huomioi eri kanavissa olevat yhteneväiset tiedot, jolloin näkyvyys hakutuloksissa kohenee.


Fonecta Kontaktin avulla Jopi Motorsin tiedot päivitettiin myös Fonectan kanaviin, kuten Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller -palveluihin.Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

Lue lisää Fonecta Kontaktista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää