Autotalo
Lohja Oy

Yrityksen hakutulosnäytöt nousuun

Autotalo Lohja Oy on perheomisteinen Volkswagen- ja Seat-jälleenmyyjä sekä Audi-merkkihuolto, jolla on toimipisteet Lohjalla ja Tammisaaressa.


Haaste

Autotalo Lohja Oy:n haasteena oli yrityksen heikko verkkonäkyvyys. Yrityksen tiedot eivät olleet kattavasti Internetissä. Ongelma konkretisoitui, kun kiinnostuneet asiakkaat eivät löytäneet yritystä verkosta.


Ratkaisu

Yrityksen verkkolöydettävyys laitettiin kuntoon Fonecta Kontaktin avulla. Palvelun avulla Autotalo Lohjan tiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja aukioloajat voitiin lisätä yli 20 Internetin kanavaan. Näin tiedot ovat ajan tasalla aina niissä kanavissa, joista asiakkaat tietoa etsivät. Lue lisää Fonecta Kontaktista.


Tulokset

Fonecta Kontaktin avulla yrityksen sijoitus hakutuloksissa on nyt selvästi keskimääräistä parempi, jolloin kiinnostuneet asiakkaat löytävät Autotalo Lohjan tiedot vaivattomasti. Lisäksi yrityksen eri vastuuhenkilöiden omat yhteystiedot löytyvät myös selkeästi Fonecta.fi -, Finder.fi- ja Fonecta Caller -palveluista.

Fonecta Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

Lue lisää Fonecta Kontaktista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää