OpenSRS- sähköposti

OpenSRS sähköposti - Perussähköpostipalvelu sitä tarvitsevalle!

Kun tarvitset edullisen ja toimivan sähköpostipalvelun yrityksellesi, OpenSRS sähköpostipalvelu on toimiva ratkaisu. Helppokäyttöisellä suomenkielisellä sähköpostiohjelmalla lähetät, vastaanotat ja jaat tiedostoja asiakkaillesi vaivatta. Ajan tasalla oleva roskaposti- & virussuodatus pitää huolen, ettei sähköpostiisi ilmesty roskaposteja.

Lue sähköpostiasi mistä ja milloin tahansa!

OpenSRS sähköposti toimii selainpohjaisella käyttöliittymällä. Käyttöliittymä toimii kaikissa moderneissa selaimissa (Esimerkiksi Google Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge). Selainpohjainen käyttöliittymä toimii ongelmitta myös mobiililaitteissa.

Asenna sähköpostisi helposti puhelimeesi ja tietokonesovelluksiisi

OpenSRS sähköposti tukee Exchange-tekniikkaa, mikä mahdollistaa sähköpostin helpon asentamisen erilaisiin sähköpostisovelluksiin. Tarvitset vain sähköpostitilisi käyttäjätunnuksen ja salasanan, niin pystyt asentamaan sähköpostin huoletta yleisimpiin sähköpostisovelluksiin, kuten Microsoft Outlookiin ja Mozilla Thunderbirdiin.

Jaa tiedostoja kumppaneillesi ilman viivytyksiä

OpenSRS sähköpostin mukana tulee helppokäyttöinen mahdollisuus jakaa tiedostoja. Onko sinulla iso tiedosto, joka sinun tulisi lähettää asiakkaalle? Kun lataat tiedoston OpenSRS:n palvelimelle, pystyt luomaan sieltä linkin, joka on helppo jakaa asiakkaillesi. Lähettämäsi linkinkautta asiakkaasi pystyy lataamaan tiedoston helposti! Sähköpostilla ja tiedostojen jaolla on käytettävissä yhteinen, enintään 5 Gt:n tila.

Hinnoittelu

OpenSRS-paketit

Paketit

5 Gt peruspaketti

Kuukausihinta / Käyttäjä

24 €/vuosi
(Kotisivuasiakkaille)

48 €/vuosi
(Muille asiakkaille)

(alv 0%)

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Käytössäsi

Sähköpostin, kalenterin ja pilvipalvelun tallennustila

5 Gt

Suomenkielinen selain- sähköposti

Pilvipalvelu tiedostojen jakoon

Kalenteri & osoitekirja mobiili­synkronoinnilla

Mahdollisuus oman sähköposti­sovelluksen käyttöön

Roskapostisuodatus & virustenesto

Vanhojen sähköpostiviestien siirtopalvelu

Saatavilla, 50 € / Sähköpostilaatikko

Avaimet käteen palvelu

Saatavilla, 95 € / ASennus

Lue lisää

Avaimet käteen palvelu

Sisältää sähköpostien siirron vanhasta laatikosta sekä sähköpostitilin määrityksen tietokoneesessa jo olemassaolevaan sähköpostiohjelmaan tai Mozilla Thunderbird sähköpostisovelluksen asennuksen etäyhteyden avulla.