Asiakastuki

Heräsikö sinulle kysymyksiä palveluistamme? Haluatko hallita asiakkuuttasi itsepalvelukanavassamme? Tältä sivulta löydät lisätietoa palveluistamme sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos jokin jää kuitenkin askarruttamaan mieltäsi, kokeile rohkeasti chat-palveluamme arkisin klo 8-16.

Kirjaudu oma fonectaan

Oma Fonecta on yritysten itsepalvelukanava, jonka avulla käytät ostamiasi palveluita, päivität yrityksestäsi näkyviä tietoja Fonectan palveluihin, teet muutoksia tilauksiin ja laskutustietoihin, sekä lataat laskukopioita ja tarkastelet raportteja.

Kirjaudu

Ota yhteyttä

Aloita chat (arkisin klo 8-16)

* Matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min. Kiinteästä puhelinverkosta 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min.

Asiakaspalvelumme vastaa puhelimeen arkisin klo 9.00.-16.00.

Palvelu­kohtaiset ohjeet

Palvelukohtaisista ohjeista löydät lisätietoa palveluistamme, kuten niiden sopimuskausista, käyttöönotosta sekä laskutuksesta.

Siirry lukemaan ohjeita

Usein kysytyt kysymykset

Kokosimme tietoa usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen. Löydä vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Lue kysymykset ja vastaukset

Häiriötiedotteet

 • 09.05.2019
  FONECTA HÄIRIÖTIEDOTE // HÄIRIÖTILANNE OHI // Fonecta Arvostelut palvelussa ilmennyt häiriö 8.5.2019

  Arvostelut-palvelussa on ilmennyt 8.5.2019 iltapäivällä häiriö.

  Palvelu ei tällä hetkellä toimi, eivätkä arvostelut näy Fonecta.fi:ssä ja kotisivujen Arvostelu-widgetit/pienoisohjelmat eivät näy kotisivuilla oikein. Arvostelut-palvelun hallintaan ei pääse kirjautumaan Oma Fonectan kautta.
  Vikatilannetta selvitetään parhaillaan ja asia pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pikaisesti. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!  Fonecta Asiakaspalvelu  _____

  Päivitys klo 12.45:

  Häiritilanne on ohi ja palvelut toimivat normaalisti. Jos Arvostelu-palvelun kanssa edelleen ilmenee ongelmia, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@fonecta.com.

  Pahoittelemme asiasta aiheutunutta haittaa!  Fonecta Asiakaspalvelu

  Lue lisää
 • 14.03.2019
  FONECTA HÄIRIÖTIEDOTE: //HÄIRIÖTILANNE OHI//OSASSA SÄHKÖPOSTEJA ON ILMENNYT HÄIRIÖTILANNE 14.3.2019

  Hyvä asiakkaamme, 


  Päivitys klo 9:16:

  Häiritilanne on ohi ja palvelut toimivat normaalisti. Jos sähköpostissa edelleen ilmenee ongelmia, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@fonecta.com.


  Pahoittelemme asiasta aiheutunutta haittaa!

  -------------------------------------------

  Osassa sähköposteja on ilmennyt 14.3.2019 häiriö. Sähköpostit eivät tällähetkellä toimi, eikä kirjautumissivulle pääse. Koskee sähköposteja, joiden kirjautumisosoite on https://webmail.fonecta.fi .Vikatilannetta selvitetään parhaillaan ja asia pyritään ratkaisemaan mahdollisimman pikaisesti. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

  Fonecta Asiakaspalvelu

  Lue lisää
 • 05.03.2019
  FONECTA HÄIRIÖTIEDOTE // ONGELMIA FONECTA CALLER -SOVELLUKSEN KÄYTÖSSÄ

  Osalla Fonecta Caller -sovelluksen käyttäjistä saattaa ilmetä ongelmia soittajan tunnistukseen tai puhelujen estoon liittyen. Osa vikatilanteista johtuu perjantaina 1.3.2019 julkaistusta uudesta Android 9 versiosta. Selvitämme asiaa ja korjaamme vian mahdollisimman pian. (Mikäli ongelma on se, että Fonecta Caller estää kaikki puhelut, tilanteen saa väliaikaisesti korjattua poistamalla sovelluksen omista asetuksista kohdan "salattujen puheluiden esto".)

  Mikäli haluat tarkempaa selvitystä, olethan meihin yhteydessä sovelluksen asiakastuki-osion kautta tai lähettämällä viestin osoitteeseen mobile@fonecta.com. Liitäthän viestiin mukaan mahdollisimman tarkat tiedot käyttämästäsi laitteesta, sekä käyttöjärjestelmästä.

  Pahoittelemme vikatilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

  Fonecta asiakaspalvelu

  Lue lisää
Kaikki häiriötiedotteet