‹ Palaa takaisin

Referenssit

Kati Kaartinen, yrittäjä
Rockmama
Yhteystieto Plussa
Varsinais-Suomi

Kynsiä, Fonecta Calleria ja keittiöpsykologiaa

Kesäkuussa 2012 avattu Rockmama ei vielä voi luottaa pelkästään kanta-asiakkaisiin, vaan markkinointiin on satsattava. Kuuluisa viidakkorumpu toki hoitaa osansa, mutta suositusten mukana ei välttämättä liiku yhteystietoja.

Kati Kaartisen Loimaalla sijaitseva hoitola Rockmama ei ole perinteinen kauneushoitola. Sokerointeja, ripsien pidennyksiä ja rakennekynsiä luodaan 50-luvun henkeen sisustetussa hoitolassa, josta on turha etsiä kliinistä valkoista seesteisyyttä. Fiftarihenkisen hoitolan tunnelma on rento ja ystävällinen.

- Kynsiä ja keittiöpsykologiaa, tiivistää Kati nauraen.

Kesäkuussa 2012 avattu Rockmama ei vielä voi luottaa pelkästään kanta-asiakkaisiin, vaan markkinointiin on satsattava. Kuuluisa viidakkorumpu toki hoitaa osansa, mutta viidakkorummun suositusten mukana ei välttämättä mene yhteystietoja. Silloin on vastassa tilanne, että nimi tunnetaan ja tuleva asiakas lähtee etsimään puhelinnumeroa ja aukioloaikatietoja. Ja saattaahan se numero tai sähköpostiosoite kadota tutultakin asiakkaalta.

Kati itse on innokas Fonecta Callerin käyttäjä ja onkin ollut erittäin tyytyväinen Yhteystieto Plussan kokonaisuuteen, jossa Finderin, puhelinluettelon ja numeropalveluiden lisäksi yrityksen yhteystiedot löytyvät myös suositusta Fonecta Callerista.

- Kun soitan asiakkaalle, jolla on ladattuna Caller, jätän aina sähköisen käyntikortin pelkän numeron sijasta. Asiakas tietää, että Rockmamasta on soitettu, vaikka ei puheluun pystynytkään vastaamaan, Kati kertoo ja taas helähtää iloinen nauru ilmoille.

Tutustu Yhteystieto Plussaan ›