Parhaiten toimivat kotisivut joko palveluna tai itse tehden

Fonecta Kotisivut

Ulkonäkö, löydettävyys, palvelu ja tekninen toimivuus samassa paketissa. Kiinteällä kuukausihinnalla, yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Kotisivupaketteihimme kuuluu aina myös sopiva verkko-osoite yrityksellesi. Pakettien hinnat ovat kiinteät, joten vältyt yllätyksiltä ja piilokuluilta.

Tee se itse -kotisivut:
Kotisivukone

Tee kotisivusi itse - saat näyttävän ja ammattimaisen lopputuloksen helposti, nopeasti ja edullisesti. Valitse kuvat, kirjoita tekstit ja katso, millaisia lisäominaisuuksia tarvitset. Saat sivusi julki välittömästi ja asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa.

  • Nopea ja vaivaton ottaa käyttöön: luot nettisivut alle kymmenessä minuutissa
  • Helppo käyttää: et tarvitse aiempaa kokemusta tai teknistä osaamista
  • Kotimainen, palkittu ja luotettava
  • Kaikentasoisille käyttäjille sopiva, aina aloittelijoista ammattilaisiin

Tein sivuni itse

Käytämme Kotisivukonetta, koska sieltä voimme valita kulloinkin meille tarpeelliset toiminnot peruspakettia täydentämään. Verkkokaupan, ulkoasun ja toiminnallisuuksien päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Kotisivukoneen hinta-laatu-suhde on erinomainen!

Kotisivut palveluna:
Fonecta Voima

Me teemme sivustosi alusta loppuun ja sinä voi keskittyä omien asiakkaidesi palvelemiseen. Pistimme samaan pakettiin kotisivujen suunnittelun, tuotannon ja jatkuvan seurannan sekä kehitystyön. Kotisivujen lisäksi Fonecta Voima sisältää myös näkyvyyden Fonecta.fi -palvelussa, Facebookissa sekä Osuma.fi-arviopalvelussa.

  • Käytämme aikaasi yhden puhelun verran
  • Ammattilaiset suunnittelevat sivustosi ulkoasun ja sisällön toiveidesi mukaan
  • Sivujesi toimivuutta seurataan jatkuvasti
  • Saat samaan, kiinteään kk-hintaan sivujen päivitykset ja kehitystyön. Ilman riskiä, kuukauden irtisanomisajalla.

Ostin sivut palveluna

Koska minulla ei ole aikaa verkkosivujeni hoitamiseen, tällainen palvelu sopii minulle täydellisesti. Lisäksi saan sähköpostiini säännöllisesti tietoa siitä, kuinka paljon ihmisiä on vieraillut kotisivuillani.
Chat palvelee arkisin klo 8 - 16