Fonecta Keltaiset Sivut®

Suomen suurin suoramedia, jonka avulla aktivoit asiakkaitasi ympäri vuoden. Tarjoamme avun ilmoituksen suunnitteluun sekä kattavat lisäpalvelut, kuten ilmaisen kartan.

Koko Suomen Keltaiset Sivut ovat nyt myös tabletissa! Jokainen ilmoituksen sana toimii hakusanana ja www-osoite linkitetään suoraan kotisivuillesi.

Katso alueet, aineistopäivämäärät ja hinnastot ›

Kolme syytä valita Keltaiset Sivut

Vahva näkyvyys

Valitsemalla Keltaiset Sivut varmistat, että yrityksesi löytyy juuri silloin, kun paikalliset asiakkaasi etsivät tarjoamiasi palveluita.

Lyömätön kustannustehokkuus

Löydyt yhdellä mainoksella kustannustehokkaasti sekä painetuilta Keltaisilta Sivuilta että tabletti-versiosta. Lataa sovellus Google Playsta tai App Storesta

Suunnitelma ja toteutus

Teemme ja toteutamme ilmoituksen puolestasi - saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Tuloksellista markkinointia

Keltaiset Sivut julkaistaan 19 alueella sekä printti- että tabletti-versiona. Painettu julkaisu jaetaan lähes jokaiseen kotiin ja yritykseen, minkä vuoksi Keltaiset Sivut on yksi Suomen suurimmista ja tehokkaimmista suoramedioista. Tavoitat asiakkaasi kustannustehokkaasti ympäri vuoden.

Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva mainosvaihtoehto etuseteleistä, toimialailmoituksesta tai kansinäkyvyydestä. Mainostamalla Keltaisilla Sivuilla tavoitat ostovoimaiset asiakkaat, jotka etsivät palveluita omalta paikkakunnaltaan.

Asiakkaidemme kokemuksia