Fonecta.fi

Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Tarvitsetko yrityksen taloustiedot?

Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa asiantuntevaa, pitkäjänteistä ja turvallista isännöinti-, kiinteistönhoito- ja siivouspalvelua. Toimimme pääasiassa Länsimäen alueella Vantaalla.

Toimintamme on jatkunut vakaana jo yli 40 vuoden ajan.

Palveluihimme kuuluvat esim. isännöinti, vihertyöt, käyttö- ja huoltopalvelut sekä kesä- ja talvipuhtaanapito. Hoidamme ammattitaitoisesti myös porrashuoneiden ja yleistilojen siivoukset.

Tavoitteemme on parantaa omistaja-asiakkaidemme elämänlaatua, ylläpitää ja kehittää asumismukavuutta, elinympäristön viihtyisyyttä ja turvallista asumista. Arvoihimme kuuluu asiakkaiden palvelu turvallisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti sekä myönteinen, joustava ja yhteistyökykyinen vuorovaikutus. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, liikekiinteistöt ja vuokrataloyhtiöt.

Meiltä saat kaikki isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut ammattitaidolla yhdestä osoitteesta. Ota yhteyttä ja tutustu kotisivuihimme!

Osuma.fi -arvostelut Arvioi yritys

Muut lisätiedot

Avaintiedot

  • Isännöinti-, kiinteistönhoito- ja siivouspalvelua yli 40 vuoden kokemuksella
  • Länsimäen alueella Vantaalla
  • Asunto-osakeyhtiöille, liikekiinteistöille ja vuokrataloyhtiöille
  • Käyttö- ja huoltopalvelut
  • Kesä- ja talvipuhtaanapito sekä vihertyöt

Aihealue

Kiinteistöpalvelut

Hakusanat

kiinteistöpalvelu, kiinteistöpalvelut, kiinteistöpalveluita, kiinteistöpalveluja, isännöinti, kiinteistöhuolto, kiinteistöhuollot, kiinteistöhuoltoa, kiinteistönhoito, kiinteistönhoitoa, siivous, siivousta, siivoukset Isännöintipalvelu, kiinteistösiivous, siivouspalvelu, talotekniset palvelut, käyttö- ja huoltopalvelut, huoltopalvelu, talvipuhtaanapito, kesäpuhtaanapito, yleisten tilojen siivous, kiinteistönkorjaus, kiinteistönhallinto, kirjanpitopalvelut, liikelaskenta, siivousliike, kiinteistötieto, lumityöt, taloyhtiöpalvelu, taloyhtiö, porrassiivous