Fonecta.fi

Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Tarvitsetko yrityksen taloustiedot?

Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa asiantuntevaa, pitkäjänteistä ja turvallista isännöinti-, kiinteistönhoito- ja siivouspalvelua. Toimimme pääasiassa Länsimäen alueella Vantaalla.

Toimintamme on jatkunut vakaana jo yli 40 vuoden ajan.

Palveluihimme kuuluvat esim. isännöinti, vihertyöt, käyttö- ja huoltopalvelut sekä kesä- ja talvipuhtaanapito. Hoidamme ammattitaitoisesti myös porrashuoneiden ja yleistilojen siivoukset.

Tavoitteemme on parantaa omistaja-asiakkaidemme elämänlaatua, ylläpitää ja kehittää asumismukavuutta, elinympäristön viihtyisyyttä ja turvallista asumista. Arvoihimme kuuluu asiakkaiden palvelu turvallisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti sekä myönteinen, joustava ja yhteistyökykyinen vuorovaikutus. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, liikekiinteistöt ja vuokrataloyhtiöt.

Meiltä saat kaikki isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut ammattitaidolla yhdestä osoitteesta. Ota yhteyttä ja tutustu kotisivuihimme!

Osuma.fi -arvostelut Arvioi yritys

Hinta laatusuhde paikallaan. Työt tehdään sopimusten mukaisesti. Isännöinnissä olisi parantamisen varaa. Liian lepsua isännöintiä, kun isännöitävä yhtiö tekee lainvastaisia päätöksiä. Johto ei uskalla puuttua asiaan. Isännöitsijän tulisi huolehtia... Lue lisää

Muut lisätiedot

Avaintiedot

  • Isännöinti-, kiinteistönhoito- ja siivouspalvelua yli 40 vuoden kokemuksella
  • Länsimäen alueella Vantaalla
  • Asunto-osakeyhtiöille, liikekiinteistöille ja vuokrataloyhtiöille
  • Käyttö- ja huoltopalvelut
  • Kesä- ja talvipuhtaanapito sekä vihertyöt

Aihealue

Kiinteistöpalvelut

Hakusanat

kiinteistöpalvelu, kiinteistöpalvelut, kiinteistöpalveluita, kiinteistöpalveluja, isännöinti, kiinteistöhuolto, kiinteistöhuollot, kiinteistöhuoltoa, kiinteistönhoito, kiinteistönhoitoa, siivous, siivousta, siivoukset Isännöintipalvelu, kiinteistösiivous, siivouspalvelu, talotekniset palvelut, käyttö- ja huoltopalvelut, huoltopalvelu, talvipuhtaanapito, kesäpuhtaanapito, yleisten tilojen siivous, kiinteistönkorjaus, kiinteistönhallinto, kirjanpitopalvelut, liikelaskenta, siivousliike, kiinteistötieto, lumityöt, taloyhtiöpalvelu, taloyhtiö, porrassiivous