Fonecta.fi

Pitopaakarit Ansa ja Lempi

Tarvitsetko yrityksen taloustiedot?

Satakuntalainen Pitopaakarit Ansa ja Lempi -pitopalveluyritys koostuu kahdesta rivakkaasta naisesta, joiden intohimona on palvella asiakasta pitopalvelun merkeissä. Yritys on toiminut vuodesta 2002 lähtien, mutta ruoka-alalla olemme olleet jo yli 20 vuotta.

Palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiäkin asiakkaan valitsemissa tiloissa. Olemme olleet järjestämässä erilaisia tilaisuuksia pienimuotoisista juhlista aina isoihin kekkereihin.

Juhlien aiheet vaihtelevat, ja niin tekee pitopalvelumme tarjontakin. Erilaisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi ristiäiset, rippijuhlat, kihlajaiset, syntymäpäivät, häät, erilaiset cocktailtilaisuudet, kahvitus, saunailta ja muistotilaisuus.

Toimitamme myös menun paikalle ilman tarjoilua, mikäli asiakas niin toivoo. Jos tarvitset esimerkiksi voileipäkakkuja hääjuhliisi, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Osuma.fi -arvostelut Arvioi yritys

* / 10 Yrityksestä ei vielä ole arvioita.

Muut lisätiedot

Avaintiedot

  • Pitopalvelu

Aihealue

Juhlapalvelut

Hakusanat

pitopalvelu, häätarjoilu, ristiäistarjoilu, hautajaistarjoilu, leivonnaiset, juhla, juhlatarjoilu, pitopöytä, häämenu, juhlabuffet, syntymäpäivätarjoilu, yritysjuhla, synttäritarjoilu, juhlaruoka, voileipäkakku, coctail