logo

Hae koko Suomesta tai läheltäsi

Hae henkilöitä nimellä tai numerolla

Hae yrityksiä

Hae palveluita läheltäsi

Hae yrityksiä tai palveluita

Hae koko Suomesta tai läheltäsi


Turku
/Turun Silmäexpertit Oy

Turun Silmäexpertit Oy

Brahenkatu 13 A, 20100 Turku

Avoinna tänään 16:30 asti

Päätoimiala:

Silmälääkäri

profile-1
Soita: 022 775 100Verkkosivusto

Turun Silmäexperteissä tehdään taittovirheiden LASIK-, PRK-, FLOW- ja LASEK- laserleikkauksia liki-, kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseksi yli 18 vuoden kokemuksella.

Turun Silmäexperteissä tehdään taittovirheiden LASIK-, PRK-, FLOW- ja LASEK- laserleikkauksia liki-, kauko- ja hajataitteisuuden korjaamiseksi yli 18 vuoden kokemuksella. Johtava lääkärimme, silmätautiopin dosentti, silmäkirurgi Minna Sandberg-Lall on tehnyt taittovirheiden korjausleikkauksia päätoimisesti vuodesta 1997 lähtien. Hän on tehnyt useita tuhansia silmien excimer-laser leikkausta eli noin 2/3 Turussa tehdystä silmien taittovirheiden korjausleikkauksista. Hänen potilaistaan yli 98% on päässyt kokonaan eroon silmälaseistaan, ja myös näön pysyvyys on ollut erinomainen. Myös ikänäköisiä voidaan auttaa ns. monovision ratkaisulla laser- tai linssileikkauksilla. Meiltä saat monipuolisesti myös muut silmälääkäripalvelut; kaihi- ja linssileikkaukset, jälkikaihen poiston YAG-laserilla, YAG-iridotomian ja SLT-laseroinnin glaukooman hoitoon, yläluomi- ja silmien alueen näppyleikkaukset, silmälaboratoriopalvelut, kuten OCT-kuvaukset, näkökenttätutkimukset, silmien ja silmänpohjan valokuvaukset sekä kyyneltietulpat kuivasilmäisyyden hoitoon.

Noudatamme hoidossa Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin taittovirhekirurgian Käypä Hoito -suositusta, jota myös johtava lääkärimme Minna Sandberg-Lall on ollut laatimassa. Käytössämme on alan viimeisin tieteellisesti hyväksi osoittautunut huipputekniikka, joka mahdollistaa jopa tarkemman korjauksen kuin silmä- tai piilolaseilla (sarveiskalvon wavefront eli aaltorintama pohjainen laserointi).

Hoidosta vastaa silmätautien erikoislääkäri alusta loppuun ja tavoitat lääkärisi aina tarvittaessa puhelimitse. Kela-korvaukset saat suoraan Turun Silmäexperteistä. Mahdolliset tarkentavat toimenpiteet tehdään takuuhintaan 5 v. leikkauksesta.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarviokäyntiin. Saat tietoa leikkausmenetelmien eroista sekä muista sinua kiinnostavista asioista. Varsinainen hoitopäätös tehdään aina silmälääkärin perusteellisen esitutkimuksen jälkeen.

Maksuaikaa leikkaukselle voit saada jopa neljälle vuodelle. Edullisista luottotarjouksista asiakkaillemme saat tietoa nettisivuiltamme.


Palvelualue

Yrityksen sijainti
Turku

TurkuBrahenkatu 13 A20100

Sijainti ja reitti

Brahenkatu 13 A, 20100 Turku

60.4551622.26693
Katso reitti tähän osoitteeseenTilaa taksilogo

Talous- ja päättäjätiedot

Liikevaihto 2022

1,2 milj.

Henkilöstö 2022

8

Enemmän taloustietoa

finder

Aukioloajat

Maanantai

08:00 - 16:30

Tiistai

08:00 - 16:30

Keskiviikko

08:00 - 16:30

Torstai

08:00 - 17:30

Perjantai

08:00 - 16:30

Lauantai

Suljettu

Sunnuntai

Suljettu

Tietoa

Turun Silmäexpertit Oy

Päätoimiala: Silmälääkäri

Brahenkatu 13 A, 20100 Turku

Y-tunnus: 20385577

Puhelin: 022 775 100

Email: minna.sandberg@silmaexpertit.fi

www.turunsilmaexpertit.fi


Saatat olla kiinnostunut

Kaipaatko minilomaa?

Day Spa

Bed and breakfast

Elämysmatkailu

Lomaosakkeet, lomahuoneistot

Haluatko uudistaa hiustyylin?

Kampaamot ja parturit

Parturi

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Sovelluksella haet yhteystietoja ja tunnistat saapuvat puhelut

App StorePlay Store

Fonecta Caller

Caller Pro -tilaus

Fonecta Caller

Usein kysyttyä

Anna palautetta