Fonecta.fi

Ravintola Frankly

Yhteystiedot

Muut lisätiedot

Virallinen nimi

LV-Kahvit Oy

Y-tunnus

18818556

Aihealue

Ravintola

Lyhyt yrityskuvaus

Ravintola Frankly on tunnelmallinen ja rento à la carte- ja seurusteluravintola aivan Hämeenpuiston kupeessa. Välimerellissävytteinen à la carte -lista on laaja ja myös kasvisruokavalikoima on ilahduttavan runsas.

Toiminnankuvaus

Ravintola Frankly on tunnelmallinen ja rento à la carte- ja seurusteluravintola aivan Hämeenpuiston kupeessa. Välimerellissävytteinen à la carte -lista on laaja ja myös kasvisruokavalikoima on ilahduttavan runsas. Pieneen nälkään sopivia annoksia löytyy pikkulistalta. Lähes kaikki ruoat ovat saatavilla myös joko gluteenittomina tai vähälaktoosisina. Ravintola Franklyssä satsataan paitsi tasokkaisiin raaka-aineisiin myös iloiseen ja hyvään palveluun. Lapsiasiakkaatkin toivotetaan tervetulleiksi, sillä Franklyssä lapsiystävällisyys on itsestäänselvä osa hyvää asiakaspalvelua. Franklyyn voi poiketa myös vaikkapa kahville, oluelle tai lasilliselle viiniä. Franklyn baarista tarjoillaankin tasokkaita kahviherkkuja. Erikoiskahvit ja kahvidrinkit valmistetaan ammattitaidolla ja vaativaankin makuun sopiviksi. Asiakkaiden käytössä on WLAN-yhteys, joten ravintolaan voi tulla esim. bisneslounaalle tai poiketa esimerkiksi kahvikupposelle tietokoneen kanssa muuten vain. Franklyssä onnistuvat myös

Erikoisuudet

Palveluun kiinnitetään erityishuomiota. Tampereen Työväen teatterin läheisyydessä. Monipuolinen välimerellinen ruokalista suomalaisin vivahtein.

Keittiö avoinna

Sulkeutuu n. tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

Lounasaika

ma-pe 11.00-15.00

Ravintolakapasiteetti

51-100

Anniskeluoikeudet

Täydet oikeudet

Ilmapiiri

Välitön ja ystävällinen

Avainhenkilöt esim. kokki

Lasse Vidman

Palvelukielet

Suomi, Ruotsi, Englanti

Ruokalistan kieliversiot

Suomi

Liikenneyhteydet

Keskustassa

Liikuntarajoitteisuus

Soveltuu liikuntarajoitteisille hyvin

Maksuvaihtoehdot

American Express, Diners Club, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Pankkikortti, Käteinen, Lounasseteli, Maestro

Suosittele

Tykkää ja jaa yritysprofiili seuraavissa palveluissa: