Fonecta.fi

Kruunupuisto Punkaharjun kuntoutuskeskus

Kruunupuisto on osa Punkaharjun kansallismaisemaa Saimaan kauneimmalla paikalla. Tarjolla on kuntoutuspalveluja, aktiviteetteja, elämyksiä, mukavaa yhdessäoloa ja harjuluonnon rauhaa. Monipuoliset hoidot sekä liikunta- ja ohjelmapalvelut täydentävät tapahtumarikkaan loman.

Kruunupuisto tarjoaa nostalgiset puitteet kuntoutumiseen, kokous- ja kurssitoimintaan sekä viihtyisään lomailuun. Uusittu ylellinen jugendhuvila Urhola Kruunupuiston läheisyydessä soveltuu vaativienkin asiakasryhmien käyttöön.

Luonnon ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien lisäksi Kruunupuiston lähialueella voi tutustua useisiin nähtävyyksiin sekä runsaaseen kulttuuritarjontaan, kuten Taidekeskus Retrettiin ja Suomen metsämuseo ja metsätietokeskus Lustoon. Kulttuurikaupunki Savonlinnakin on vain 30 km:n päässä. Kruunu Areenan kokous- ja juhlatilat soveltuvat hyvin jopa 500 hengelle. Areenalla järjestetään myös tansseja kesäperjantaisin.

Hotelli

Majoituksen ohella tarjoamme ravintolapalveluita, viihtyisän kylpylän, monipuolisia liikuntapalveluita, hemmottelevia hoitoja sekä upean harjuluonnon täynnä elämyksiä koettavaksi. Tule viihtymään!

Kuntoutus

Kruunupuistossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita oma p

olkusi asiantuntevaan kuntoutukseen tai arjessa selviämiseen. Tutustu kuntoutukseen ja monipuolisiin terveys- ja hyvinvointipalveluihimme harjualueen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Työhyvinvointi

Kruunupuisto tarjoaa työntekijöille, työyhteisöille ja yrityksille monipuolisia työura- ja työhyvinvointipalveluita sekä mainiot puitteet kokousten ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Tutustu tarjontaamme!

Yhteystiedot

Muut lisätiedot

Virallinen nimi

Kruunupuisto Oy

Y-tunnus

20411747

Avaintiedot

  • Laadukkaat hotelli-, ravintola- ja vapaa-ajan palvelut
  • Kylpylä ja hieronta- ja hemmotteluhoidot
  • Kuntosali, ohjatut tunnit ja terveys- ja hyvinvointipalvelut
  • Kuntoutuspalvelut
  • Monitoimitila Kruunuareena
  • Punkaharjun luonnonsuojelualue ja puulajipuisto
  • Työhyvinvointipalvelut ja kokoustilat

Tuotemerkit

Retretti, Metsämuseo Lusto Retretti, Metsämuseo Lusto

Aihealue

Kuntoutuspalvelut

Hakusanat

avokuntoutus, fysioterapia, hemmottelulomat, hieronta, hotelleja, hotelli, hotellihuone, ikäihmisten kuntoutus, inbody, jalkahoidot, joulupaketti, jugendhuvila, juhlat, kahvila, kauppa, kokous, kokouspalvelut, kosmetologiset hoidot, kunnon kohotus, kuntoloma, kuntoremontti, kuntoremonttiloma, kuntosali, kuntotreffit, kuntoutus, kuntoutuspalvelut, kylpylä, loma, lomakoti, lomanviettopaikka, lomapaketti, luennot, majoitus, majoituspalvelut, myymälä, vaikeavammaisten kuntoutus, pääsiäispaketti, rantasauna, ravintola, ravintolapalvelut, reumakuntoutus, soppikauppa, spa, tanssit, tuettu loma, tyky, työelämäkuntoutus, työhyvinvointi, uimahalli, vesijuoksu, virkistys, välinevuokraus

Suosittele

Tykkää ja jaa yritysprofiili seuraavissa palveluissa: