Fonecta.fi

Porin Huoltocenter Oy

Tarvitsetko yrityksen taloustiedot?

Uudemmissa autoissa on paljon huipputekniikkaa. Siksi myös korjaamoilta vaaditaan huippunykyaikaiset testilaitteet huoltojen ja korjausten suorittamiseksi. Auto, jota huolletaan ja korjataan valmistajan ohjeiden mukaisesti, säilyttää parhaiten arvonsa.

Mekaanikkojamme koulutetaan jatkuvasti, jotta heillä on nykyaikaisin tieto-taito huoltaa ja korjata autosi. Korjaamossamme säästät rahaa, koska viat löytyvät mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti, alan parhailla testilaitteilla. Voit luottaa autoosi joka päivä, koska tiedät, että se on huollettu ammattitaidolla Bosch Car Service -korjaamossa.

Me olemme Chrysler-, Dodge- ja Jeep-merkkihuolto. Alkuperäiset varaosat ovat suunniteltu mallikohtaisesti auton kokonaisuus huomioonottaen, valmistajan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

Meillä saat tarvittaessa sijaisauton käyttöösi huollon ajaksi!

Osuma.fi -arvostelut Arvioi yritys

* / 10 Yrityksestä ei vielä ole arvioita.

Muut lisätiedot

Avaintiedot

  • Päästömittaukset diesel- ja bensa-autoihin, OBO-testit, pakokaasutodistukset
  • Ilmastointihuollot ja -korjaukset
  • Määräaikaishuollot
  • Vikadiagnostiikkatestaukset Bosch-moottoritestilaitteella
  • Jarrujen ja jousitusten testirata
  • Ohjauskulmien säädöt
  • Forté-huollot ja -puhdistuskäsittely
  • Mobar- ja Bosch-varaosien myynti
  • Webaston ja Eberspächerin asennukset, korjaukset ja myynti

Tuotemerkit

WEBASTO EBERSPÄCHER MOBIL BOSCH CAR SERVICE CHRYSLER DODGE JEEP MOPAR

Aihealue

Autohuolto

Hakusanat

Autokorjaamo, autokorjaamoja, autokorjaamot, autohuolto, autohuollot, autohuoltamoja, öljynvaihto, öljynvaihtoja, öljynvaihdot, Autohuolto, Autokorjaamo, Autohuoltoa, Autonkorjaukset, Katsastuskäynti, Määräaikaishuolto, Päästömittaus, Ilmastointihuolto, Katsastuskorjaus, Pakokaasumittaus, Nelipyöräsuuntaukset, Varaosat, Varaosia, Rengastyöt, Sijaisauto, Sijaisautopalvelut, Mopar, Bosch service, Bosch car service, Bosch korjaamo, Webasto, Webaston korjaus, Jarrujen testaus, Vikadiagnoosi, Vikakoodit, Vikakaadi, Peräkärryn vuokraus, Venetrailerin vuokraus, Mobil, Mobil-voiteluaineet, Chrysler, Dodge, Jeep, Merkkihuolto, autonilmastoinnit, autosähkötarvikkeet, autonilmastointilaitteiden huolto, auton varaosat