Fonecta.fi

Taksi Juhan Taksipalvelu Oy

Turvallista ja luotettavaa taksipalvelua jo vuodesta 2001. Invataksipalvelussa olemme huomioineet asiakkaan tarpeet ja turvallisuuden. Invatakseissamme siirtyminen autoon ja autosta pois on tehty mahdollisimman turvalliseksi pyörätuolinostimien turvakaiteiden ja -vöiden avulla.

Lisäksi tarjoamme tilausajoa ja automme ovat hyvin laadukkaat ja ilmastoidut, käytössä myös VIP-Bussi, jossa on mm. jääkaappi ja mahdollisuus laulaa karaokea.

Yritys sijaitsee Oulunsalossa aivan lentoaseman läheisyydessä.

Tervetuloa mukavaan ja turvalliseen kyytiin!

Yhteystiedot

Muut lisätiedot

Virallinen nimi

Juhan Taksipalvelu Oy

Y-tunnus

17976528

Avaintiedot

  • Korkeluokkaiset taksipalvelut
  • Yksilölliset invakuljetukset
  • Ryhmäkuljetukset kaiken kokoisille ryhmille
  • Laadukkaat tilataksikuljetukset
  • Edustuskuljetukset yrityksille
  • Koululaiskuljetukset

Aihealue

Liikennöinti

Hakusanat

edustusajo, edustusajoa, edustusajoja, edustusajot, edustuskuljetus, edustuskuljetukset, invabussi, invabussit, invakuljetukset, invakuljetuksia, invakuljetus, invatakseja, invataksi, invataksikuljetukset, invataksikuljetuksia, invataksikuljetus, invataksikuljetusta, invataksipalvelu, invataksipalvelua, invataksipalveluja, invataksipalvelut, invataksit, kuljetuspalvelu, kuljetuspalvelut, lentokenttäkuljetus, lentokenttäkuljetukset, lentokenttäkuljetuksia, minibussi, minibussit, minibusseja, palvelutakseja, palvelutaksi, palvelutaksit, pikkubussi, pikkubussit, takseja, taksi, taksiajot, taksiasema, taksiasemat, taksiautoilija, taksiautoilijat, taksiautoilijoita, taksiautoilua, taksibusseja, taksibussi, taksibussit, taksikuljetukset, taksikuljetuksia, taksikuljetus, taksikuljetusta, taksikuskeja, taksikuski, taksikuskit, taksikyydit, taksikyytejä, taksikyyti, taksiliikennettä, taksipalvelu, taksipalvelut, taksit, taxi, tilatakseja, tilataksi, tilataksit, tilausajo, tilausajoa, tilausajoja, tilausajot, tilausliikenne, tilausliikennettä, taksi, taksit, takseja, taxi, tilataksi, kelataksi, suorataksi, paaritaksi, taksipalvelut, ryhmätaksit

Suosittele

Tykkää ja jaa yritysprofiili seuraavissa palveluissa: