Fonecta.fi

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOAS


KOAS' in asunnot on suunniteltu erityisesti opiskelijoille. Ne ovat valtaosaltaan pienasuntoja sekä yksiöitä ja 2h +keittiön perhe- tai soluasuntoja.

Taloissa on pyykkituvat ja yhteisiä kerhotiloja. Kaikki asumismenot sisältyvät vuokraan; sähkö, vesi, nettiyhteys ja pesula.

KOAS:lla on opiskelija-asuntoja eri puolilla Jyväskylän kaupunkia. Säätiön asunnoissa asuu lähes 4000 opiskelijaa ja heidän perheenjäsentään.

Tutustu asuntoihimme kotisivuillamme ja jätä hakemuksesi netissä.

Tee vikailmoitus

Osuma.fi -arvostelut Arvioi yritys

* / 10 Yrityksestä ei vielä ole arvioita.

Muut lisätiedot

Avaintiedot

  • Vuokra-asuntoja opiskelijoille Jyväskylässä.
  • Edullista ja turvallista vuokra-asumista.

Aihealue

Asunnot

Hakusanat

vuokra-asunto, vuokra-asuntoja, vuokra-asunnot, asunnonvuokraus, asunnonvuokrausta, opiskelija-asunto, opiskelija-asuntoja, opiskelija-asunnot, soluasunto, soluasuntoja, soluasunnot, vuokra-asunto, vuokra-asuntoja, asunnon vuokraus, opiskelija-asunto, opiskelija-asunnot, opskelija-asuntoja, asunto, asuntoja, asunnot, vuokra-asunnot, asuntojen vuokraus, KOAS, asuntovuokraus, asunnonvuokrausta, Jyväskylä, opiskelija-asunnot, oppilas-asunnot, opiskelija-asuntoja, oppilas-asuntoja, oppilas-asunto, soluasunto, soluasuntoja, soluasunnot, kimppakämppä, opiskelija-asunto jyväskylä, asunnonvuokraus jyväskylä, vuokra-asunto jyväskylä

Lisäyhteystiedot

  • puh. 010 820 4400 Vaihde