Fonecta.fi

Kauneushoitola Leena Oksanen

Teen erilaisia kasvohoitoja, käsi-, jalka- ja vartalohoitoja, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä ja kulmien muotoilua. Karvanpoistot teen Alexandria-vartalosokerointi menetelmällä.

Miesten kasvohoidot ja kotihoitotuotteet Academie Men- ja Ella Baché -sarjoista. Ehostukset arkeen ja juhlaan teen laadukkailla Artdecon tuotteilla.

Jalkahoidot teen Camillen –tuotteilla. Myös Camillenista kotihoitotuotteet saatavissa hoitolastani. Lahjakortti henkilökohtaiseen hoitoon tai tuoteostoihin on mukava tapa muistaa läheistä ihmistä!

Laitehoitovaihtoehtoina ovat Dibi-ultraääni - tehokas, monipuolinen hoitovaihtoehto ihon syväpuhdistukseen, kosteutukseen, kiinteytykseen, couperosan rauhoittamiseen jne ja myös mikrovirtakiinteytys.

Kestopigmentointeja kulmiin, huulten rajaukseen ja eye-linereihin olen tehnyt 2006 alkaen -helpotusta arkeesi ja juhlaasi, vuoden jokaiselle päivälle useaksi vuodeksi!

Teen myös ripsipidennyksiä ja kynsien geelilakkauksia - molemmat helpottavat huoliteltua ulkonäköäsi viikkoja. Huoltaen ihan niin kauan kuin haluat!

Olemme avoinna sopimuksen mukaan!

Yhteystiedot

Muut lisätiedot

Y-tunnus

19666275

Avaintiedot

  • Unelmani toteutui ja nyt saan tehdä kosmetologin työtä täyden palvelun kauneushoitolassa. Tervetuloa rentoutumaan!
  • Teen työni asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Ja johtavana ajatuksena toimissani on, että työ tehdään kerralla hyvin – asiakkaan ihon tarpeiden mukaan!
  • Pysyttelen "ajan hermolla" opiskelemalla tarpeen mukaan alan uusia hoitomuotoja. Osallistun alani koulutuksiin ja messuille jotta minulla olisi tarjota asiakkaileni uutta ja mukavaa.
  • Saat myös lahjakortit kotisivuiltamme.

Tuotemerkit

Gernetic Ella Baché Artdeco Camillen Bio Ultimate Gold –mikrovirta –lifting –laite Ultraäänikasvohoidot erilaisien ihon ongelmien hoitoon. BeautyLash-ripsien kasvatusaine - joka todella toimii! Anti-Ageing –hoitola Lady Liner Kestopigmentointi

Aihealue

Kauneudenhoito

Hakusanat

kauneushoitola, kauneushoitoloita, kauneushoitolat, Kestopigmentointi, sokerointi, kosmetologi, jalkahoito, juhlameikit, meikkauspalvelu, häämeikki, kasvohoito, käsihoito, jalkahoito, vartalohoito, mikrovirtahoito, ultraäänihoito, kiinteytyshoito, lahjakortti, karvanpoisto, kulmien kestovärjäys, ripsien kestovärjäys, kulmien muotoilu, vartalosokerointi, anti-ageing-hoitola, jalkojen hoito, kauneushoitola, ihonhoito, ripsienpidennys, kestoripset, RevitaLash -ripsien kasvatusaine, kulmien pigmentointi, huulten pigmentointi, ripsirajojen pigmentointi, huulen pigmentointi

Suosittele

Tykkää ja jaa yritysprofiili seuraavissa palveluissa: