Fonecta.fi

Onnitalo-Säätiö / palvelutalo


Korkeatasoista palveluasumista viihtyisässä ympäristössä

Tervetuloa Onnitaloon! Onnitalo tuottaa laadukkaita hoiva-, asumis- ja kuntoutumispalveluita yksityisille ikääntyneille asiakkaille. Onnitaloon voi tulla asumaan pysyvästi ja meillä on myös tilapäiseen hoivan tai kuntoutumisen tarpeeseen paikkoja.

Onnitalo sijaitsee arvostetulla merellisellä pientaloalueella Helsingin Tammisalossa. Onnitalossa asuu noin neljäkymmentä asukasta. Asukkaamme ovat noin 80-95-vuotiaita naisia ja miehiä, jotka haluavat asumismuodon, jossa kodinhoito- ja hoivapalvelut ovat helposti saatavilla. Useat asukkaistamme haluavat myös toisten vanhusten seuraa, jota palvelutalossa onkin helppo saada.

Meillä asutaan yksiössä tai kaksiossa. Sen lisäksi Onnitalossa on runsaasti yhteisiä tiloja kaikkien asukkaiden käytettävissä.

Onnitalossa on perinteisesti valmistettu hyvää ruokaa talon omassa keittiössä. Ruoka on maukasta ja vaihtelevaa kotiruokaa ja asukkaamme saavat esittää toiveitaan ruokalistalle.

Onnitalossa on paljon erilaista toimintaa. Aktiivinen ja tapahtumia täynnä oleva toimintamme on saanut asukkailtamme hyvää palautetta. Meillä on kerhoja, jumppaa, elokuvia, mukavia musiikkituokioita ja käsitöitä. Talon omat asukkaat ovat kukin voimiensa mukaan mukana toiminnan järjestämissä.

Kotisivuillamme kattavasti tietoa toiminnastamme, historiastamme sekä palveluistamme!

Osuma.fi -arvostelut Arvioi yritys

* / 10 Yrityksestä ei vielä ole arvioita.

Muut lisätiedot

Avaintiedot

 • Onnitalon perustajana on vuonna 1947
 • Ateriapalvelut; ruoka tehdään talon omassa keittiössä
 • Kodinhoitopalvelut; jokaisen asukkaan palvelukokonaisuuteen kuuluu kodinhoito
 • Sairaanhoitajan vastaanotto; Onnitalossa on sairaanhoitaja ja lisäksi neljä lähihoitajaa
 • Hoivapalvelu; esim. lääkärin vastaanotolle tai pankkiasioita hoitamaan.
 • Lääkärin vastaanotto; Onnitalossa toimii yksityislääkäri, jonka vastaanotto on palvelutalossa kerran kuukaudessa
 • Lääkkeiden jako; hoitohenkilökuntamme jakaa asukaan lääkkeet tarvittaessa dosettiin
 • Viriketoiminta; kerhoja, jumppaa, elokuvia, mukavia musiikkituokioita, käsitöitä, teatterimatkoja tai retkiä
 • Fysioterapeutin palvelut
 • Hierojan palvelut
 • Jalkojenhoitajan palvelut
 • Kampaajan palvelut

Aihealue

Hoivapalvelut

Hakusanat

vuokra-asunnon, päivän ateriat, kodinhoitopalvelut, kodinhoito, ateriat, sairaanhoitajan vastaanotto, hoivapalvelu, lääkärin vastaanotto, lääkkeiden jako, viriketoiminta, hoitokoti, hoitokoteja, hoitokodit, palvelutalo, palvelutalot, palvelutaloja, palvelutalo, lounasruokailu, palveluasuminen, vanhusten palveluja, hoitokoti, vanhustenhoivapalvelut, palvelukoti, päivätoiminta, päivätoiminta vanhuksille, muistihäiriöisten vanhusten hoito, hoivakodit, hoivakoteja, hoitokoti, hoitokodit, hoitokoteja, palveluasuminen, palveluasumiset, palveluasumista, vanhustenhoito, vanhustenhoidot, vanhustenhoitoa, ryhmäkoti, ryhmäkodit, ryhmäkoteja, hoivapalvelu, hoivapalvelut, hoivapalvelua, Hoitokodit, tehostettu palveluasuminen, palveluasuminen, hoivapalvelut, hoivakoti, hoitokoti, hoivapalvelu, vanhustenhoivapalvelut, palveluseteli, palvelutalo, palvelutaloja, onnitalo, hoivakoti helsinki, palvelutalo helsinki, vanhustenhoito helsinki, vanhustenhoitopalvelu helsinki, vanhustehoitokoti helsinki, onnitalo-säätiö, Onnitalo-Säätiö, Onnitalo palvelutalo, onnitalo