Fonecta.fi

Aallon Tilitoimisto Oy

Tarvitsetko yrityksen taloustiedot?

Aallon Tilitoimisto Oy on toiminut 50 vuotta Helsingissä. Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 40 taloushallinnon ammattilaista, joista peräti 16 on suorittanut KLT-tutkinnon.

Osuma.fi -arvostelut Arvioi yritys

* / 10 Yrityksestä ei vielä ole arvioita.

Muut lisätiedot

Avaintiedot

  • Olemme edelläkävijä taloushallinnon palveluiden ja erityisesti sähköisen taloushallinnon kehittämisessä. Tilitoimistomme kotipaikka on Helsinki, mutta pilvipalvelumme tavoittavat asiakkaan missä tahansa. Asiakaskuntamme vaihtelee yhdenmiehen yrityksistä useita satoja henkilöitä työllistäviin konserneihin. Lisäksi palvelemme useita merkittäviä yhdistyksiä ja säätiöitä.
  • Aallon Tilitoimisto on ollut perustamassa alalla vankan aseman saavuttanutta Taloushallintoliittoa ja on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto Helsingissä. Toimintaa kehitämme yritystämme varten laatimamme jatkuvasti ylläpidetyn laatujärjestelmän avulla. Laatujärjestelmämme on sertifioitu ensimmäisen kerran jo vuonna 1996 ja se täyttää ISO 9001 -standardin vaatimukset.

Aihealue

Kirjanpito

Hakusanat

kirjanpito, kirjanpidot, palkanlaskenta, palkanlaskentaa, palkanlaskennat, tilinpäätös, tilinpäätökset, veroasiat, yritysten verotusasiat, sähköinen taloushallinto, tilitoimisto, tilitoimistoja, tilitoimistot, yritysten perustaminen, sukupolvenvaihdos, sukupolvenvaihdokset, taloushallinto, alv-laskenta, alv-laskennat, ostoreskontra, ostoreskontrat, myyntireskontra, myyntireskontrat, verokonsultointi, tilitoimisto, tilitoimistot, tilitoimistoja, tilitoimisto Helsinki, kirjanpito, kirjanpitoa, kirjanpitopalvelut, kirjanpitopalveluja, kirjanpitopalveluita