Fonecta.fi

Kalajärven sivuapteekki

Hoida apteekkiasiat kätevästi muiden ostostesi yhteydessä! Pähkinärinteen apteekki sijaitsee Pähkinärinteen ostoskeskuksessa ja sivuapteekkimme Kalajärven ostoskeskuksessa.

Meiltä saat reseptilääkkeet nopeasti suoratoimituksena. Voitte sopia kanssamme suurten lääkekustannusten seurannasta jo heti alkuvuodesta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa lääkkeiden käytössä ja kertoo, mikäli lääkkeestä on saatavilla edullisempi vaihtoehto. Valmistamme lääkärin määräämät voiteet yms. nopeasti. Mikäli tarvitsemanne lääke ei ole varastossa, toimitamme sen halutessanne maksutta kotiinne. Apteekissamme on myös laaja valikoima apteekkikosmetiikkaa. Meiltä löytyvät Avenen, Vichyn, Lieracin, Widmerin, Rocin, Favoran ja Eucerinin sarjat edullisin hinnoin.

Yhteystiedot

Muut lisätiedot

Virallinen nimi

Vantaa XI Pähkinärinteen Apteekki

Y-tunnus

15779184

Avaintiedot

  • Ystävällisen ja nopean palvelun apteekki
  • Meille on helppo tulla, hyvät paikoitustilat
  • Reseptien uusiminen puhelimitse maksutta
  • Meille voitte tuoda vanhenevat lääkkeet
  • Valikoimissamme laadukasta apteekkikosmetiikkaa ja laihdutusvalmisteita

Tuotemerkit

Avene, Vichy, Lierac, Widmer, Roc, Favora ja Eucerin

Aihealue

Apteekki

Hakusanat

Apteekki, apteekit, apteekkeja, apteekkipalvelu, apteekkipalvelut, apteekkipalveluja, lääke, lääkkeet, lääkkeitä reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka, farmaseutti, itsehoito, lääkejäte, lääkeopas, lääkevaihto, lääkevalmistus, resepti, reseptien uusiminen, reseptilääke, sivuapteekki, terveyspalvelu

Suosittele

Tykkää ja jaa yritysprofiili seuraavissa palveluissa: