Muut mobiilisovellukset

Fonectan mobiilisovellukset tuovat arkea helpottavat palvelut napinpainalluksen päähän.

Fonecta Kuka soittaa? –sovellus

Kuka soittaa -palvelu hakee automaattisesti vieraasta numerosta soittavan tiedot - ja paljon muuta. Palvelun avulla voit myös itse katsoa puhelimen lokitiedoista, kenen puhelu on jäänyt vastaamatta tai kuka on lähettänyt viestin. Palvelu toimii Symbian-puhelimissa.

Näin lataat sovelluksen

Lähetä KUKA tekstiviestinä numeroon 16400. Palvelun lataaminen on maksutonta. Hinta 0,80 €/haku tai 6,90 €/kk. Palvelun voit poistaa puhelimestasi milloin tahansa.

Haku- tai kuukausikohtainen laskutus

Laskutustavan voit vaihtaa kohdasta Valinnat -> Asetukset. Jos vaihdat kuukausittaisen laskutuksen hakukohtaiseksi, muutos astuu voimaan, kun jo maksettu laskutuskausi loppuu.

Kuukausilaskutuksessa palvelun rajaton käyttö maksaa 6,90 euroa kuukaudessa. Kuukaudella tarkoitetaan 30 päivän ajanjaksoa. Rajaton käyttö ei koske numeropalvelupuheluita. Kuukausimaksu laskutetaan 30 päivän välein etukäteen matkapuhelinlaskulla kahdella palvelutekstiviestillä (1,90 € + 5,00 €). Hakukohtaisessa laskutustavassa jokainen maksullinen haku laskutetaan palvelutekstiviestillä hintaan 0,80 €/kpl.

Fonecta Kenen auto? –sovellus

Kenen auto -palvelu on helpoin tapa selvittää, kenelle auto kuuluu. Palvelu kertoo auton merkin, mallin, vakuutustiedot sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän sekä seuraavan katsastusajankohdan. Sisällön tuottaa Trafi.

Näin lataat sovelluksen

Voit ladata sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta tai lähettämällä tekstiviesti AUTO numeroon 16400. Palvelun lataaminen on maksutonta. Hinta 3 €/haku. Voit poistaa palvelun puhelimestasi koska vain.

02-nappi

02-nappi avaa suoran linjan Nollakakkosen asiakaspalvelijalle vuorokauden jokaisena hetkenä. 02-napin lataaminen on helppoa: saat sen puhelimesi sovelluskaupasta tai osoitteesta http://lataa.fonecta.fi/02

Sovelluksen lataaminen on maksutonta, palveluhinnaston löydät täältä ›