Fonecta Caller

Suomen kattavimmat yhteystiedot ja yritystiedot kännykässäsi

Mikä Fonecta Caller

Fonecta Caller on yksi Suomen suosituimmista hyötysovelluksista. “Nykyajan puhelinluettelo” on ladattu jo yli miljoonaan suomalaiseen älypuhelimeen ja sen käyttö kasvaa koko ajan. Callerin myötä mukanasi kulkevat kaikki suomalaiset yhteystiedot, niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin ja sen käyttö on ilmaista.

Olemme iloisia saamastamme palautteesta ja kaikista kehitysideoista. Suomalaiset ovat ottaneet Callerin hienosti omakseen ja käyttäjien antaman palautteen perusteella teemme palvelusta aina vain paremman.

- Jouni Hytönen, tuottaja, Fonecta Caller

Lataa Fonecta Caller puhelimeesi

Lataa Fonecta Caller älypuhelimeesi ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on ilmaista, käyttöönottoon tarvitaan 0,25 € hintainen Fonecta-tunnus.

Valitse puhelimesi

Iphone
Android
Windows Phone
Nokia
Katso laitteet »

Kun olet ladannut sovelluksen, noudata ohjeita ruudulla tai lähetä tekstiviesti SALASANA numeroon 020202. Tekstiviestin hinta on 0,25 € / viesti. Käyttäjätunnuksena toimii oma puhelinnumerosi. Jos sinulla on jo Fonecta-tunnus, voit kirjautua Fonecta Calleriin olemassaolevalla salasanalla.

Fonecta-tunnuksella voit kirjautua myös Osuma.fihin kirjoittaaksesi kokemuksia yrityksistä tai Fonecta.fihin hakeaksesi yksityishenkilöiden yhteystietoja.

Yrityksen tiedot Fonecta Callerissa

Jos haluat varmistaa yrityksesi yhteystietojen löytymisen Fonecta Callerista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: puh. 020 692 999 (puhelun hinta pvm/mpm) tai email mobile@fonecta.com tai lue lisää yhteystietopalveluista täältä ›

Fonecta Callerin ominaisuudet eri puhelinmalleissa

Yhteystietojen haku sovelluksessa onnistuu kaikilla älypuhelinalustoilla. Muissa toiminnoissa on kuitenkin käyttöjärjestelmäkohtaisia eroja - esim. Kuka soittaa –toiminto ei toimi joka puhelimessa.

ToimintoAndroidAppleWindows Phone 8Windows Phone 7 Symbian
Tuntemattoman numeron näyttö, puhelu
Tuntemattoman numeron näyttö tekstiviestin saapuessa
Osoitekirjan päivitys
Ajoneuvotietojen haku
Puheluiden estolista, merkkaa puhelun ei-toivotuksi
Puheluiden estolista, katkaisee puhelun
Amber-päivitetyssä W8:ssa ominaisuus mukana käyttöjärjestelmässä, ei Callerissa
Navigaation käynnistys
Asiakastuki suoraan sovelluksessa

Käyttäjäyhteisö Facebookissa

Haluatko tietää, miksi jokin asia on sovelluksessa tehty niin kuin on? Kohtasitko Fonecta Callerin käytössä ongelmia? Fonecta Callerin aktiivinen käyttäjäyhteisö palvelee Facebookissa kertoen, mitä uutta tai korjattua vanhaa uusissa versioissa on ja vastaten kysymyksiin.

Löydät linkin käyttäjäyhteisöön suoraan sovelluksen päävalikosta. Sivu on avoin myös Facebookiin rekisteröitymättömille ja voit klikata sinne tästä ›

Ajoneuvotietojen hauista

Ajoneuvotietojen haun maksu suoritetaan mobiililaitteen sovelluskaupan kautta. Mikäli haku ei tuota tulosta tai epäonnistuu muusta syystä, tilille palautetaan maksuton haku.

Haulla saat tietoosi ajoneuvon merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän, viimeisimmän päivämäärän jolloin ajoneuvo on katsastettu hyväksytysti, sekä seuraavan katsastusajankohdan.

Sisällön tuottaa TraFi.