Vastauksia heti ja helposti tekstiviestillä

Kuka soitti? Jos tiedät vain nimen tai numeron, 16400 tietää loput.

Lähetä etsimäsi nimi tai puhelinnumero tekstiviestinä numeroon 16400, niin saat paluuviestinä loput yhteystiedot. Yhteystietojen lisäksi saat erillisessä tekstiviestissä Fonectan yhteistyökumppanin tarjoaman edun.

16400 Nimi- ja numerotiedot

Lähetä esimerkiksi 0503689126 tai ETUNIMI SUKUNIMI PAIKKAKUNTA numeroon 16400.

Palvelun hinta on 3,20 €/haku.

Haettavien tietojen eteen ei tarvitse enää kirjoittaa hakusanaa FIND, mutta se toimii edelleen. Jos käytät FIND-hakusanaa, haun hinta on 4,00 €, etkä saa yhteystietojen lisäksi etuviestiä Fonectan yhteistyökumppaneilta.

Ajoneuvotiedot

Haluatko antaa kiitosta teiden ritareille tai ottaa yhteyttä pihatien tukkineen auton omistajaan? 16400 Ajoneuvotiedot kertoo kaiken oleellisen. Palvelun sisällön tuottaa trafi.

Katso saatavilla olevat tiedot ›

Auto

16400 Auto kertoo auton merkin, mallin sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan. Saat tietoosi myös esimerkiksi auton moottorin tilavuuden, käyttöönottopäivämäärän, viimeisimmän päivämäärän jolloin katsastettu hyväksytysti, sekä seuraavan katsastusajankohdan.

Lähetä tekstiviesti AUTO REKISTERITUNNUS numeroon 16400. Palvelun hinta on 3,50 €/onnistunut haku. Sisällön tuottaa Trafi.

Moottoripyörä

16400 Moottoripyörä tuo puhelimeesi moottoripyörän ja sen omistajan tiedot. Saat paluuviestinä moottoripyörän merkin, mallin, moottorin tilavuuden, tehon (kW), käyttöönottopäivämäärän, vakuutusyhtiön nimen, mahdolliset rasitetiedot (mm. tiedon maksamattomasta liikennevakuutuksesta) sekä omistajan ja/tai haltijan nimen ja kotipaikkakunnan.

Lähetä tekstiviesti MP REKISTERITUNNUS numeroon 16400. Palvelun hinta on 3,50 € / onnistunut haku, sisällöntuottaja Trafi.

Vaunu

16400 Vaunu tuo matkapuhelimeesi perävaunun ja sen omistajan tiedot. Saat hakemasi perävaunun merkin, mallin, ajoneuvoryhmän, käyttöönottopäivämäärän, vakuutusyhtiön nimen sekä omistajan nimen ja kotipaikkakunnan.

Lähetä tekstiviesti VAUNU REKISTERITUNNUS numeroon 16400. Palvelun hinta on 3,50 € / onnistunut haku, sisällöntuottaja Trafi.

Säätiedot

Saat paikkakunnan säätiedot joko seuraavien 24 tunnin tai viiden vuorokauden ajalta.

Lähetä tekstiviesti SÄÄ PAIKKAKUNTA tai SÄÄ 5 PAIKKAKUNTA numeroon 16400. Palvelun hinta on 0,95 € / haku. Sisällön tuottaa Ilmatieteen laitos.

Oletko matkalla? Sääpalvelu toimii myös kun olet ulkomailla. Lähetä esimerkiksi SÄÄ 5 MIAMI numeroon 16400, niin saat tiedon onko huomenna ranta- vai shoppailupäivä.

Muut 16400- ja tekstiviestipalvelut

16400-palvelu pitää sisällään myös paljon muita arkeasi helpottavia palveluja: kartta- ja sääpalveluita sekä erilaisia vahtipalveluita.

Palveluhinnasto ›