Vastauksia kysymyksiin heti ja helposti

020202 Palvelu etsii vastauksia suomalaisten arkipäivän kysymyksiin ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Sinua palvelevat haun ammattilaiset, joilla on käytössään Suomen kattavimmat yhteystiedot.

020202 Suomen paras puhelinpalvelu auttaa arjessa

Nollakakkonen hakee tietoa ja asioi puolestasi internetissä, kun et itse ole koneen äärellä. Asiantuntevat asiakaspalvelijat palvelevat henkilökohtaisesti ja yhdistävät tarvittaessa puhelun suoraan kysyttyyn numeroon. Yhdistettäessä lähetämme matkapuhelinasiakkaille puhelinnumeron ja nimitiedot automaattisesti tekstiviestillä.

Nimi-, numero- ja osoitetietojen lisäksi 020202 Palvelu hakee tarvittaessa tietoa myös internetistä: aikatauluja, reittineuvontaa, aukioloaikoja, urheilutuloksia, säätietoja ja jopa menovinkkejä. Lisäksi Nollakakkonen tekee puolestasi vaikka ravintolan pöytävarauksia tai palvelu- ja yhteydenottopyyntöjä netissä. Nollakakkosen avulla hoidat kätevästi myös kotimaan hotellivaraukset.

ABC-123

020202 Palvelu tarjoaa rekisterinumeron perusteella ajoneuvo- ja rekisteritietoja. Palvelun tarjoamat ajoneuvotiedot voit katsoa tästä.

Palvelun tietolähteenä on Liikenteen Turvallisuusvirasto TraFin ajoneuvoliikennerekisteri, josta saa reaaliaikaiset tiedot kellon ympäri. Lisätietoja: www.trafi.fi/palvelut/rekisteritietopalvelut

Ajoneuvo- ja rekisteritiedustelun hinnasto

Yhdistäminen ja Nollakakkosen palvelutakuu

Puhelun yhdistäminen ja tietojen lähettäminen tekstiviestillä sisältyvät hintaan. Huomaathan, että jos puhelu yhdistetään maksulliseen yritys- tai palvelunumeroon, yhdistetyn puhelun ajalta peritään kyseisen numeron voimassa oleva hinta. 020202 Palvelun kautta yhdistetty puhelu ei sisälly puhepakettiin.

Palvelun laskutus alkaa viiden sekunnin kuluttua puhelun alkamisesta. Eli viiden sekunnin kuluessa katkaistuista puheluista ei veloiteta palvelumaksua. Tavoitteemme on hoitaa asia kuntoon sujuvasti yhden puhelun aikana. Mikäli 020202-palvelupuhelu kestää yli kaksi minuuttia, sen ylittävältä ajalta emme peri palvelumaksua.

Tutustu Nollakakkosen hinnastoon

Muita numeropalveluita

Palvelemme myös ruotsiksi numerossa 020203. Vi betjänar även på svenska på numret 020203. Prislistan

Nollakakkosen palvelut ovat käytössäsi myös ulkomailla ollessasi. Soitto ulkomailta numeroon +358 202 05 maksaa normaalin Suomeen soitetun puhelun verran.

Fonecta tarjoaa myös 118-numeropalvelua. Lue lisää »